Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-26 14:00
  • Competitiewedstrijd: Group G
  • Stadion: Ísland Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36877
Ísland Misr
Hvannadalshnukur Tactiek angry LION
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
67.3 gemiddelde waardering 60.7
outstanding Schieten very good
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen outstanding


18e minuut.
Nikulásson geeft een lange en hoge pass. Rayyan kopt de bal weg. Ingileifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingileifsson geeft een lange en hoge pass. Nóason springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nóason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nóason raakt geblesseerd tijdens het duel. Nóason neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Abd El-Hafez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - Misr 1:0

28e minuut.
Najjar met een snelle inworp. Bastawy is nu in balbezit. Ingileifsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bastawy raakt geblesseerd tijdens het duel. Najjar komt bij de bal en schiet. Hlynsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Ingimundsson geeft een hoge lob. Vigfússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Medhat onderschept slim de pass. Medhat geeft een lange en hoge pass. Umayr krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Nóason probeert de bal met de borst te controleren. El-Merghany verovert de bal door een tackle van achteren. Nasser is nu in balbezit. Vigfússon verovert de bal door een tackle van achteren. Vigfússon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ísland 39%, Misr 61%.
Ísland - Misr 1:0

47e minuut.
Guðgeirsson geeft de bal voor. Nikulásson bereikt de bal nog maar net als eerste. Khairy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khairy krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Nikulásson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ægirsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nikulásson rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nikulásson zal de hoekschop nemen. Vigfússon krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Medhat de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Khairy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ægirsson geeft de bal voor. Nóason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - Misr 2:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hjálmarsson komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Nóason kopt de bal weg. Rayyan rent richting de bal. Vigfússon verovert de bal door een tackle van achteren. Vigfússon draait met de bal, schiet en ... Abd El-Hafez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vigfússon heeft problemen om de bal te vangen. Nóason bereikt de bal nog maar net als eerste. Medhat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nóason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nóason neemt de penalty, wat een uithaal! Abd El-Hafez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Nikulásson kopt de bal weg. Nóason is nu in balbezit. Nasser rent richting de bal. Nóason onderschept slim de pass. Nóason draait met de bal, schiet en ... Abd El-Hafez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Nikulásson probeert naar een medespeler te passen. Nóason is nu in balbezit. Nóason passt de bal met de wreef. Vigfússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigfússon schiet op doel. Abd El-Hafez bokst de bal weg.

75e minuut.
Ingileifsson met de inworp. Ægirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Najjar begaat een overtreding. Ægirsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ægirsson komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - Misr 3:0

85e minuut.
Nóason geeft een hoge lob. Rayyan heeft problemen om de bal te vangen. Vigfússon is nu in balbezit. Vigfússon haalt uit met een fantastische trap. Abd El-Hafez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - Misr 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ísland 27%, Misr 73%.
Ísland - Misr 4:0