Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-01 19:00
  • Competitiewedstrijd: Group H
  • Stadion: Ecuador Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 60000
Ecuador België
owl 5-3-2 Tactiek Belgica
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
68.3 gemiddelde waardering 80.1
formidable Schieten outstanding
excellent Passen incredible
formidable Verdedigen brilliant


3e minuut.
Ambrosi neemt vlug de vrije trap. Zidane rent richting de bal. Decaluwe begaat een overtreding. Decaluwe krijgt een gele kaart.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Verkoppen stond buitenspel. Ramírez neemt vlug de vrije trap. Quilago bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilago haalt uit met een fantastische trap. Vandekasteele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador - België 1:0

13e minuut.
Proto geeft de bal voor. Thonet rent richting de bal. Espinel geeft de bal voor. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen geeft een hoge lob. Calderón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Daar is Barbez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbez met een sublieme pass. Van Schuerbeek is nu in balbezit. Van Schuerbeek geeft een hoge lob. Verkoppen is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Decauwere neemt de hoekschop. Thonet krijgt zijn hoofd ertegen. Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Villamayor probeert naar een medespeler te passen. Zidane rent richting de bal. Proto maakt een afschuwelijke overtreding. Proto krijgt een gele kaart. Zidane wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Espinel kopt de bal weg. Bisconti geeft een hoge lob. Thonet is nu in balbezit. Thonet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ecuador - België 1:1

27e minuut.
Van Schuerbeek probeert naar een medespeler te passen. Decauwere rent richting de bal. Decauwere passt de bal in één keer door. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Villamayor probeert naar een medespeler te passen. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane geeft de bal voor. Quilago bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilago haalt uit met een fantastische trap. Vandekasteele bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador - België 2:1

32e minuut.
Daar is Veliz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Schuerbeek is nu in balbezit. Ramírez is nu in balbezit. Van Schuerbeek onderschept slim de pass. Van Schuerbeek schiet op doel. Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Klungelig pakt Quilago de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bisconti. Quilago raakt geblesseerd tijdens het duel. Veliz met een snel genomen vrije trap. Zidane kopt de bal weg. Vreven probeert naar een medespeler te passen. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Vreven speelt de bal door. Decauwere is nu in balbezit. Espinel rent richting de bal. Decauwere onderschept slim de pass. Decauwere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ecuador - België 2:2

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Proto met de inworp. Decauwere geeft een hoge lob. Thonet maakt een snoekduik en kopt de bal. Calderón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador - België 2:3

45e minuut.
Verkoppen is nu in balbezit. Thonet rent richting de bal. Verkoppen rent richting de bal. Thonet rent richting de bal. Thonet draait met de bal, schiet en ... Calderón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador 59%, België 41%.
Ecuador - België 2:3

46e minuut.
Mina López komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Equino met een sublieme pass. Barbez geeft de bal voor. Thonet is nu in balbezit. Thonet haalt uit met een fantastische trap. Calderón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador - België 2:4

61e minuut.
Bisconti verovert de bal door een tackle van achteren. Bisconti geeft een lange en hoge pass. Ramírez probeert de bal met de borst te controleren. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Van Dessel komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Barbez de bal. Barbez geeft een hoge lob. Thonet rent richting de bal. Thonet draait met de bal, schiet en ... Calderón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador - België 2:5

69e minuut.
Decauwere bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere geeft de bal voor. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet schiet op doel. Calderón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Mina López geeft een lange en hoge pass. Quilago rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bisconti. Bisconti krijgt een gele kaart. Quilago is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berghmans komt het veld opgelopen. Veliz met een snel genomen vrije trap. Espinel maakt een snoekduik en kopt de bal. Vandekasteele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Bisconti geeft een lange en hoge pass. Thonet controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Espinel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet haalt uit met een fantastische trap. Calderón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Van Dessel rent richting de bal. Van Dessel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador - België 2:6

88e minuut.
Berghmans is nu in balbezit. Veliz geeft een lange en hoge pass. Quilago is nu in balbezit. Quilago schiet op doel. Vandekasteele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador - België 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador 68%, België 32%.
Ecuador - België 3:6