Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-08 12:00
  • Competitiewedstrijd: Group H
  • Stadion: België Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 47419
België Daehan Minguk
Belgium 1 Tactiek Yoshi B
50% Balbezit 50%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
80.8 gemiddelde waardering 61.8
brilliant Schieten solid
incredible Passen very good
incredible Verdedigen incredible


4e minuut.
Park-Sin speelt de bal door. Vreven kopt de bal weg. Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez geeft de bal voor. Thonet is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Stijnen met een sublieme pass. Daar is Wevere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wevere geeft een hoge lob. Thonet maakt een snoekduik en kopt de bal. Park-Sin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Daehan Minguk 1:0

8e minuut.
Kum rent richting de bal. Wevere verovert de bal door een tackle van achteren. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wevere rent richting de bal. Wevere draait met de bal, schiet en ... Park-Sin bokst de bal weg.

14e minuut.
Barbez is nu in balbezit. Barbez geeft een hoge lob. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen schiet op doel. Park-Sin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Daehan Minguk 2:0

15e minuut.
Stijnen passt de bal met de wreef. Wevere rent richting de bal. Han-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wevere verovert de bal door een tackle van achteren. Wevere geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Park-Sin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Park-Yang rent richting de bal. Barbez verovert de bal door een tackle van achteren. Barbez geeft een lange en hoge pass. Wevere rent richting de bal. Wevere schiet op doel. Park-Sin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Wevere is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stijnen neemt de hoekschop. Wevere springt en kopt de bal. Park-Sin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Daehan Minguk 3:0

31e minuut.
Son-Li geeft een hoge lob. Proto is nu in balbezit. Proto geeft de bal voor. Thonet rent richting de bal. Thonet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Park-Sin probeert naar een medespeler te passen. Vreven kopt de bal weg. Stijnen geeft de bal voor. Thonet rent richting de bal. Thonet haalt uit met een fantastische trap. Park-Sin bokst de bal weg.

41e minuut.
Wevere rent richting de bal. Jee-Kwoon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wevere is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stijnen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wevere kopt de bal weg. Park-Sin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 24%, Daehan Minguk 76%.
België - Daehan Minguk 3:0

46e minuut.
Cheng-Won komt het veld opgelopen. Kwon-Uk komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Vreven probeert naar een medespeler te passen. Stijnen rent richting de bal. Stijnen geeft de bal voor. Wevere rent richting de bal. Wevere schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Jee-Kwoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jee-Kwoon met een sublieme pass. Stijnen geeft een hoge lob. Thonet krijgt zijn hoofd ertegen. Kwon-Uk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Daehan Minguk 4:0

49e minuut.
Barbez is nu in balbezit. Barbez probeert naar een medespeler te passen. Vreven probeert naar een medespeler te passen. Thonet is nu in balbezit. Thonet haalt uit met een fantastische trap. Kwon-Uk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Van Dessel komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Jee-Kwoon rent richting de bal. Wevere verovert de bal door een tackle van achteren. Wevere geeft een hoge lob. Thonet maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwon-Uk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Daehan Minguk 5:0

64e minuut.
Stijnen onderschept slim de pass. Decaluwe geeft de bal voor. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Daehan Minguk 6:0

65e minuut.
Stijnen is nu in balbezit. Stijnen geeft de bal voor. Ling-Bum kopt de bal weg. Daar is Son-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thonet verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barbez neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kum speelt de bal door. Cheng-Won rent richting de bal. Vreven tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vreven krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Cheng-Won controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Menschaert komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Buitenspel voor Cheng-Won. Goede buitenspelval van de verdediging. Hollevoet komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kwon-Uk niet meer kan verder spelen. Hamate komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Menschaert speelt de bal door. Van Dessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Lo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hwan-Lo krijgt een gele kaart. Van Dessel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menschaert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Van Dessel maakt een snoekduik en kopt de bal. Hamate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Daehan Minguk 7:0

85e minuut.
Jee-Kwoon heeft problemen om de bal te vangen. Jee-Kwoon geeft een hoge lob. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying schiet op doel. Vandekasteele probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

87e minuut.
Park-Yang rent richting de bal. Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Lo onderschept slim de pass. Van Dessel rent richting de bal. Van Dessel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wevere is nu in balbezit. Wevere passt de bal zonder na te denken. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet schiet op doel. Hamate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Daehan Minguk 8:0

90e minuut.
Van Schuerbeek met een sublieme pass. Stijnen speelt de bal door. Wevere rent richting de bal. Wevere geeft een hoge lob. Hollevoet maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Dessel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Daehan Minguk 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 27%, Daehan Minguk 73%.
België - Daehan Minguk 9:0