Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk België
Carrasco! Tactiek Belgica
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
63.7 gemiddelde waardering 81.1
formidable Schieten incredible
very good Passen outstanding
outstanding Verdedigen magical


2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yang-Bum zal de hoekschop nemen. Son-Li geeft de bal voor. Cheng-Won krijgt zijn hoofd ertegen. Vandekasteele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Thiryn onderschept slim de pass. Thiryn passt de bal met de wreef. Vreven rent richting de bal. Vreven geeft de bal voor. Hollevoet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Thiryn met de inworp. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreven verovert de bal door een tackle van achteren. Vreven geeft een hoge lob. Hollevoet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - België 0:1

21e minuut.
Han-Hyu kopt de bal weg. Buttiens met een sublieme pass. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert geeft de bal voor. Hollevoet maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwon-Uk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Rober de bal onder controle te krijgen. Lee-Park probeert naar een medespeler te passen. Yang-Bum probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won haalt uit met een fantastische trap. Vandekasteele bokst de bal weg. Paal!

33e minuut.
Ling-Bum rent richting de bal. Rober verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober rent richting de bal. Rober draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bisconti geeft de bal voor. Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jee-Kwoon. Jee-Kwoon krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Hollevoet kopt de bal weg. Han-Hyu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rober. Rober krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 56%, België 44%.
Daehan Minguk - België 0:1

52e minuut.
Doeltrap. Hamate komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Hamate verovert de bal door een tackle van achteren. Hamate passt de bal zonder na te denken. Lee-Park is nu in balbezit. Lee-Park geeft een lange en hoge pass. Cheng-Won maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyu begaat een overtreding. Rober is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buttiens zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vreven kopt de bal weg. Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober haalt uit met een fantastische trap. Kwon-Uk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Vreven geeft de bal voor. Rober rent richting de bal. Lo-Wang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rober is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rober neemt zijn aanloop. Kwon-Uk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hollevoet stond buitenspel. Van Dessel komt het veld opgelopen. Cheng-Young komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Thiryn met de inworp. Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreven geeft een lange en hoge pass. Van Dessel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreven met een sublieme pass. Rober speelt de bal door. Van Dessel is nu in balbezit. Van Dessel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wevere komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Yang-Bum rent richting de bal. Thiryn is nu in balbezit. Yang-Bum onderschept slim de pass. Yang-Bum geeft de bal voor. Hwan-Ying krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Wevere verovert de bal door een tackle van achteren. Wevere geeft een hoge lob. Rober is nu in balbezit. Rober draait met de bal, schiet en ... Kwon-Uk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lo-Wang rent richting de bal. Van Dessel verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dessel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - België 0:2

76e minuut.
Wevere speelt de bal door. Menschaert met een sublieme pass. Joliet heeft problemen om de bal te vangen. Joliet geeft de bal voor. Rober maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Buttiens rent richting de bal. Buttiens met een sublieme pass. Joliet rent richting de bal. Joliet geeft een hoge lob. Rober maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Menschaert geeft de bal voor. Kwon-Uk met een sublieme pass. Daar is Thiryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Bum is nu in balbezit. Yang-Bum haalt uit met een fantastische trap. Vandekasteele bokst de bal weg.

82e minuut.
Decaluwe geeft een hoge lob. Lo-Wang rent richting de bal. Lo-Wang geeft een lange en hoge pass. Van Dessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dessel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Wevere kopt de bal weg. Daar is Han-Hyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober heeft problemen om de bal te vangen. Rober draait met de bal, schiet en ... Kwon-Uk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Menschaert is nu in balbezit. Menschaert passt de bal zonder na te denken. Buttiens heeft problemen om de bal te vangen. Buttiens geeft een hoge lob. Rober krijgt zijn hoofd ertegen. Kwon-Uk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 66%, België 34%.
Daehan Minguk - België 0:2