Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-18 14:00
  • Competitiewedstrijd: Group O
  • Stadion: Cameroun Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 39098
Cameroun USA
antynormal Tactiek cio-523
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
63.9 gemiddelde waardering 70.2
very good Schieten outstanding
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen formidable


24e minuut.
Klungelig pakt N`Toh de bal. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyebe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pendleton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vaught neemt de penalty, wat een uithaal! N`Joh bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cameroun 50%, USA 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cameroun - USA 0:0

52e minuut.
Bobo rent richting de bal. M`Beh onderschept slim de pass. M`Beh geeft een lange en hoge pass. Ayankin rent richting de bal. Ayankin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Brillant bereikt de bal nog maar net als eerste. Brillant passt de bal zonder na te denken. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught draait met de bal, schiet en ... N`Joh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun - USA 0:1

65e minuut.
Parsons passt de bal in één keer door. N`Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton onderschept slim de pass. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. N`Joh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun - USA 0:2

75e minuut.
Pendleton controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Izzo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Izzo is nu in balbezit. Izzo passt de bal zonder na te denken. Eyebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino onderschept slim de pass. Valentino schiet op doel. N`Joh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Brillant is nu in balbezit. Brillant geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eyebe de bal. Valentino rent richting de bal. Valentino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cameroun 60%, USA 40%.
Cameroun - USA 0:2