Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-26 18:00
  • Competitiewedstrijd: Group O
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 55983
USA Cameroun
cio-pcu Tactiek antynormal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
73.8 gemiddelde waardering 61
incredible Schieten formidable
formidable Passen solid
brilliant Verdedigen excellent


3e minuut.
Parsons geeft een lange en hoge pass. Pendleton springt en kopt de bal. N`Toh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akono onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
M`Beh passt de bal zonder na te denken. Eloundou rent richting de bal. Eloundou passt de bal zonder na te denken. Matafirou rent richting de bal. Matafirou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Parsons geeft de bal voor. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van N`Toh ... Strafschop! N`Toh krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat N`Joh niet meer kan verder spelen. Panenbeng komt het veld opgelopen. Pendleton neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Panenbeng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Cameroun 1:0

22e minuut.
Guzan passt de bal met de wreef. King rent richting de bal. King passt de bal in één keer door. Parsons geeft een lange en hoge pass. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ayankin met een sublieme pass. Eloundou is nu in balbezit. Eloundou passt de bal in één keer door. Matafirou is nu in balbezit. Matafirou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Matafirou bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzan verovert de bal door een tackle van achteren. Guzan speelt de bal door. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Cameroun 2:0

38e minuut.
King rent richting de bal. King geeft een hoge lob. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton schiet op doel. Panenbeng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Cameroun 3:0

41e minuut.
Eyebe verovert de bal door een tackle van achteren. Eyebe speelt de bal door. N`Toh heeft problemen om de bal te vangen. King is nu in balbezit. King draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Akono de bal. Pendleton rent richting de bal. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. Panenbeng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Cameroun 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 31%, Cameroun 69%.
USA - Cameroun 4:0

49e minuut.
Razov bereikt de bal nog maar net als eerste. Razov met een sublieme pass. King met een sublieme pass. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Panenbeng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mondale passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Booh de bal. Parsons rent richting de bal. Parsons geeft de bal voor. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Panenbeng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Meke verovert de bal door een tackle van achteren. Meke passt de bal zonder na te denken. Matafirou is nu in balbezit. Matafirou schiet op doel. Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Cameroun 4:1

63e minuut.
Shump passt de bal zonder na te denken. Parsons rent richting de bal. Parsons geeft een hoge lob. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Panenbeng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Booh met een snelle inworp. Eloundou geeft de bal voor. Matafirou rent richting de bal. Matafirou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Cameroun 4:2

86e minuut.
Malenou probeert naar een medespeler te passen. Eloundou bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Shump zijn tegenspeler op de grond. Eloundou raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 37%, Cameroun 63%.
USA - Cameroun 4:2