Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-12 11:00
  • Competitiewedstrijd: Group O
  • Stadion: Azərbaycan Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 52003
Azərbaycan USA
Afrikaneç Tactiek cio-pcu
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
77.6 gemiddelde waardering 73.7
outstanding Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


1e minuut.
Yarəliyev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adilsoy de bal. Kamler begaat een overtreding. Adilsoy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Adilsoy kan niet meer verder spelen. Şüküroğlu komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Shump is nu in balbezit. Shump speelt de bal door. Daar is Busch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Razov speelt de bal door. King rent richting de bal. King speelt de bal door. Pendleton rent richting de bal. Pendleton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan - USA 0:1

10e minuut.
Əlicanov met een sublieme pass. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xander. Xander krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Əlicanov passt de bal zonder na te denken. Yarəliyev probeert naar een medespeler te passen. Şüküroğlu is nu in balbezit. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kamler probeert naar een medespeler te passen. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi geeft de bal voor. Şüküroğlu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Əlicanov heeft problemen om de bal te vangen. Pendleton verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şərifov krijgt een gele kaart. Pendleton raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pendleton kan niet meer verder spelen. Ekelund komt het veld opgelopen. King met een snel genomen vrije trap. Parsons kopt de bal weg. Orucoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ekelund rent richting de bal. Ekelund haalt uit met een fantastische trap. Akifoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Nəbi passt de bal met de wreef. Şüküroğlu is nu in balbezit. Met opzet legt Guzan zijn tegenspeler op de grond. Guzan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan 52%, USA 48%.
Azərbaycan - USA 0:1

60e minuut.
Inworp. Amiloğlu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Əlicanov geeft de bal voor. Inworp. Mondale met de inworp. Parsons geeft een lange en hoge pass. Ekelund springt en kopt de bal. Akifoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Inworp. Cahangirzadə komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Xander probeert naar een medespeler te passen. Kamler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamler speelt de bal door. Ekelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekelund haalt uit met een fantastische trap. Akifoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Amiloğlu kopt de bal weg. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amiloğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Amiloğlu neemt zijn aanloop. Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Xander geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cahangirzadə met een snelle inworp. Hakimov rent richting de bal. Hakimov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan 55%, USA 45%.
Azərbaycan - USA 0:1