Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-05 17:59
  • Competitiewedstrijd: Group O
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
USA Polska
cio-pcu Tactiek K 5-2-3 H
53% Balbezit 47%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 15
7 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
70.3 gemiddelde waardering 84.6
excellent Schieten brilliant
formidable Passen brilliant
brilliant Verdedigen brilliant


5e minuut.
Szpręga geeft een lange en hoge pass. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobo. Bobo krijgt een gele kaart. Kostrzewa raakt geblesseerd tijdens het duel. Wędrowycz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kostrzewa springt en kopt de bal. Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Śliwka kopt de bal weg. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bobo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kostrzewa raakt geblesseerd tijdens het duel. Bobo verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Polska 0:1

27e minuut.
Trzeciak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xander. Trzeciak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mankiewicz met een snel genomen vrije trap. Kostrzewa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Vaught, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vaught zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vaught naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Mondale speelt de bal door. Parsons heeft problemen om de bal te vangen. Toczyski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parsons wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak passt de bal zonder na te denken. Śliwka is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trzeciak zal de hoekschop nemen. Floyd bokst de bal weg. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Polska 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 64%, Polska 36%.
USA - Polska 0:2

47e minuut.
Wędrowycz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędrowycz speelt de bal door. Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Śliwka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Mankiewicz passt de bal in één keer door. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Xander begaat een overtreding. Trzeciak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mankiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Floyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Mankiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Śliwka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa schiet op doel. Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Polska 0:3

55e minuut.
Mankiewicz speelt de bal door. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak speelt de bal door. Śliwka rent richting de bal. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Floyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Wędrowycz rent richting de bal. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa passt de bal in één keer door. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Polska 0:4

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jeziński komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kostrzewa rent richting de bal. Guzan rent richting de bal. Kostrzewa onderschept slim de pass. Kostrzewa schiet op doel. Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Polska 0:5

76e minuut.
Baraniecki komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Razov met de inworp. King bereikt de bal nog maar net als eerste. Toczyski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toczyski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Leier speelt de bal door. Mańk is nu in balbezit. Mańk geeft de bal voor. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 69%, Polska 31%.
USA - Polska 0:5