Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong USA
attack Tactiek cio-pcu
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
70.6 gemiddelde waardering 69.5
formidable Schieten incredible
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen brilliant


2e minuut.
Bobo geeft een lange en hoge pass. Pendleton is nu in balbezit. Chun Sing legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pendleton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pendleton zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ngo Hin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pendleton rent richting de bal. Pendleton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - USA 0:1

10e minuut.
Parsons kopt de bal weg. Kamler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamler passt de bal zonder na te denken. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Ngo Hin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Parsons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parsons speelt de bal door. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Ngo Hin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - USA 0:2

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Razov met een snelle inworp. Daar is Brillant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brillant geeft de bal voor. Pendleton springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kin Wah onderschept slim de pass. Kin Wah passt de bal in één keer door. Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei Jie geeft een hoge lob. Wai Lung maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yee Hung probeert de bal met de borst te controleren. Pendleton is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yee Hung. Yee Hung krijgt een gele kaart. Pendleton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brillant zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Ngo Hin bokst de bal weg.

38e minuut.
Kin Wah heeft problemen om de bal te vangen. Mondale is nu in balbezit. Kin Wah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kin Wah krijgt een gele kaart. Mondale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brillant met een snel genomen vrije trap. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Ngo Hin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Razov is nu in balbezit. Razov geeft een hoge lob. James heeft problemen om de bal te vangen. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Shump passt de bal met de wreef. Parsons probeert naar een medespeler te passen. Brillant rent richting de bal. Brillant geeft een lange en hoge pass. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong 66%, USA 34%.
Hong Kong - USA 0:2

48e minuut.
Brillant passt de bal met de wreef. Razov bereikt de bal nog maar net als eerste. Razov passt de bal zonder na te denken. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Ngo Hin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godfred komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Brillant is nu in balbezit. Brillant passt de bal zonder na te denken. Daar is Parsons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parsons geeft de bal voor. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen. Ngo Hin bokst de bal weg.

66e minuut.
Buitenspel voor Pendleton. Goede buitenspelval van de verdediging. Guoji komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Parsons rent richting de bal. Kai Chung onderschept slim de pass. Kai Chung geeft een hoge lob. Godfred is nu in balbezit. Godfred haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Parsons probeert naar een medespeler te passen. Brillant rent richting de bal. Brillant geeft een lange en hoge pass. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong 64%, USA 36%.
Hong Kong - USA 0:2