Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-28 19:52
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: SatyriconiA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4561
Stormblast Testomat
top Tactiek 5-2-3
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 36.3
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen zwak
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Stoffelen geeft de bal voor. Mężyk rent richting de bal. Mężyk geeft een hoge lob. Cabra rent richting de bal. Cabra draait met de bal, schiet en ... Siemaszkiewicz bokst de bal weg.

8e minuut.
Stencel passt de bal zonder na te denken. Licheński heeft problemen om de bal te vangen. Licheński passt de bal zonder na te denken. Takač is nu in balbezit. Takač haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Konarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konarski passt de bal zonder na te denken. Cabra is nu in balbezit. Cabra draait met de bal, schiet en ... Siemaszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - Testomat 1:0

12e minuut.
Nogalski is nu in balbezit. Nogalski passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Fušek de bal onder controle te krijgen. Takač bereikt de bal nog maar net als eerste. Takač draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Konarski met een snelle inworp. Stencel speelt de bal door. Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabra draait met de bal, schiet en ... Siemaszkiewicz bokst de bal weg.

21e minuut.
Konarski onderschept slim de pass. Konarski geeft de bal voor. Takač is nu in balbezit. Takač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - Testomat 2:0

28e minuut.
N`Djitap raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fiala komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Takač geeft de bal voor. Daar is Gabilondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabra rent richting de bal. Cabra haalt uit met een fantastische trap. Siemaszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - Testomat 3:0

30e minuut.
Fiala probeert naar een medespeler te passen. Fušek heeft problemen om de bal te vangen. Takač rent richting de bal. Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Stencel rent richting de bal. Stencel passt de bal zonder na te denken. Licheński rent richting de bal. Licheński geeft een hoge lob. Cabra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stencel is nu in balbezit. Stencel passt de bal zonder na te denken. Daar is Stoffelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabra is nu in balbezit. Cabra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Stencel kopt de bal weg. Takač is nu in balbezit. Gamito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Takač is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Takač komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Stoffelen met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Licheński met een snelle inworp. Konarski is nu in balbezit. Konarski geeft een hoge lob. Siemaszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Konarski passt de bal in één keer door. Licheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Licheński passt de bal met de wreef. Cabra is nu in balbezit. Cabra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stormblast 15%, Testomat 85%.
Stormblast - Testomat 3:0

46e minuut.
Gabilondo is nu in balbezit. Gabilondo speelt de bal door. Stencel met een sublieme pass. Takač is nu in balbezit. Takač schiet op doel. Siemaszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Takač rent richting de bal. Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - Testomat 4:0

49e minuut.
Klungelig pakt Borzi de bal. Stencel geeft een hoge lob. Cabra rent richting de bal. Cabra haalt uit met een fantastische trap. Siemaszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - Testomat 5:0

54e minuut.
Licheński controleert de bal met de borst. Licheński speelt de bal door. Stencel geeft een lange en hoge pass. Takač rent richting de bal. Takač haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Konarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabilondo geeft de bal voor. Konarski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabra geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siemaszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Takač maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - Testomat 6:0

57e minuut.
Gamito probeert de bal met de borst te controleren. Takač bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Takač verovert de bal door een tackle van achteren. Takač draait met de bal, schiet en ... Siemaszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Konarski met een sublieme pass. Floarea heeft problemen om de bal te vangen. Floarea geeft een lange en hoge pass. Cabra is nu in balbezit. Cabra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Berlea komt het veld opgelopen. Konarski neemt de hoekschop. Cabra is nu in balbezit. Cabra schiet op doel. Siemaszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - Testomat 7:0

63e minuut.
Rotocki rent richting de bal. Rotocki geeft de bal voor. Fiala met een sublieme pass. Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Licheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Licheński geeft een lange en hoge pass. Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea haalt uit met een fantastische trap. Siemaszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - Testomat 8:0

71e minuut.
Cabra kopt de bal weg. Neuman is nu in balbezit. Neuman geeft een hoge lob. Konarski is nu in balbezit. Konarski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Licheński geeft de bal voor. Klungelig pakt Cabra de bal. Gamito met een sublieme pass. Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - Testomat 9:0

80e minuut.
Konarski passt de bal met de wreef. Stencel is nu in balbezit. Stencel passt de bal met de wreef. Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - Testomat 10:0

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siemaszkiewicz trapt de bal weg. Konarski kopt de bal weg. Licheński heeft problemen om de bal te vangen. Licheński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cabra rent richting de bal. Cabra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - Testomat 11:0

87e minuut.
Konarski rent richting de bal. Konarski passt de bal met de wreef. Cabra rent richting de bal. Cabra haalt uit met een fantastische trap. Siemaszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stormblast 18%, Testomat 82%.
Stormblast - Testomat 11:0