Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bergman Hindenburg GKS Tychy`71
A Tactiek Kontrola
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
44 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
73.6 gemiddelde waardering 38.9
incredible Schieten good
outstanding Passen adequate
formidable Verdedigen poor


2e minuut.
Buitenspel voor Bustamante. Goede buitenspelval van de verdediging. Ðức Phi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Sulich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - GKS Tychy`71 1:0

10e minuut.
Sandoval maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Autreve kopt de bal weg. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - GKS Tychy`71 2:0

11e minuut.
Śliwiński is nu in balbezit. Măcriş verovert de bal door een tackle van achteren. Măcriş passt de bal zonder na te denken. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - GKS Tychy`71 3:0

23e minuut.
Dejnowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Măcriş kopt de bal weg. Klungelig pakt Praet de bal. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Sulich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Guodong geeft een lange en hoge pass. Paudits kopt de bal weg. Fakir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Fabisiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Sulich speelt de bal door. Ðức Phi kopt de bal weg. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Sulich met een harde bal richting middenveld. Fabisiak kopt de bal weg. Măcriş is nu in balbezit. Măcriş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paudits rent richting de bal. Paudits geeft een hoge lob. Śliwiński kopt de bal weg. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Sulich trapt de bal weg. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fakir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - GKS Tychy`71 4:0

35e minuut.
Cornet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mrozik de bal. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel. Sulich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - GKS Tychy`71 5:0

38e minuut.
Dobski trapt de bal weg van het doel. Guodong kopt de bal weg. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Sulich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - GKS Tychy`71 6:0

40e minuut.
Sforzini passt de bal in één keer door. Guodong is nu in balbezit. Guodong passt de bal in één keer door. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz passt de bal in één keer door. Guodong rent richting de bal. Guodong geeft de bal voor. Fabisiak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sulich speelt de bal door. Măcriş kopt de bal weg. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak schiet op doel. Sulich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sulich probeert naar een medespeler te passen. Ðức Phi rent richting de bal. Ðức Phi met een sublieme pass. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - GKS Tychy`71 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 23%, GKS Tychy`71 77%.
Bergman Hindenburg - GKS Tychy`71 7:0

46e minuut.
Măcriş passt de bal in één keer door. Ðức Phi rent richting de bal. Ðức Phi speelt de bal door. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Hesse verovert de bal door een tackle van achteren. Hesse passt de bal zonder na te denken. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante geeft de bal voor. Śliwiński krijgt zijn hoofd ertegen. Dobski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Dejnowicz passt de bal in één keer door. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş passt de bal met de wreef. Ðức Phi rent richting de bal. Ðức Phi haalt uit met een fantastische trap. Sulich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Paudits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ðức Phi neemt de hoekschop. Fabisiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Sulich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fabisiak is nu in balbezit. Sulich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - GKS Tychy`71 8:0

57e minuut.
Sforzini rent richting de bal. Sforzini geeft een hoge lob. Guodong kopt de bal weg. Măcriş rent richting de bal. Măcriş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - GKS Tychy`71 9:0

59e minuut.
Măcriş speelt de bal door. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz passt de bal in één keer door. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sulich met een sublieme pass. Măcriş kopt de bal weg. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Sulich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Sandoval met een sublieme pass. Măcriş rent richting de bal. Măcriş geeft een lange en hoge pass. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - GKS Tychy`71 10:0

63e minuut.
Śliwiński met een sublieme pass. Mrozik rent richting de bal. Mrozik passt de bal zonder na te denken. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sforzini probeert naar een medespeler te passen. Guodong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guodong geeft de bal voor. Daar is Paudits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabisiak rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - GKS Tychy`71 11:0

67e minuut.
Fabisiak geeft een lange en hoge pass. Guodong rent richting de bal. Guodong probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Inworp. Guodong met een snelle inworp. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş geeft de bal voor. Fabisiak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - GKS Tychy`71 12:0

77e minuut.
Fakir kopt de bal weg. Dobski met een sublieme pass. Fabisiak kopt de bal weg. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - GKS Tychy`71 13:0

79e minuut.
Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Autreve de bal. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Fabisiak kopt de bal weg. Praet probeert de bal met de borst te controleren. Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Sulich probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Măcriş passt de bal met de wreef. Schouppe speelt de bal door. Guodong met een sublieme pass. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 23%, GKS Tychy`71 77%.
Bergman Hindenburg - GKS Tychy`71 13:0