Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy`71 MOTO JELCZ OŁAWA
Środek pola Tactiek ATT 2
36% Balbezit 64%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.2 gemiddelde waardering 57.2
good Schieten solid
good Passen very good
average Verdedigen formidable


4e minuut.
Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Gianasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianasi passt de bal zonder na te denken. Kabouris heeft problemen om de bal te vangen. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOTO JELCZ OŁAWA 0:1

9e minuut.
Kabouris geeft de bal voor. Sestini rent richting de bal. Met opzet legt Boldt zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Boldt naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Gnoiński met een harde bal richting middenveld. Gianasi kopt de bal weg. Daar is Dodrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gianasi onderschept slim de pass. Yiğitarslanoğlu begaat een overtreding. Gianasi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gianasi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Villanueva speelt de bal door. Sestini is nu in balbezit. Sestini probeert naar een medespeler te passen. Wąsowski heeft problemen om de bal te vangen. Wąsowski schiet op doel. Gnoiński bokst de bal weg. Klungelig pakt Nadirli de bal. Wąsowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOTO JELCZ OŁAWA 0:2

20e minuut.
Skok geeft de bal voor. Mrozik kopt de bal weg. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOTO JELCZ OŁAWA 0:3

26e minuut.
Condeescu passt de bal zonder na te denken. Michalski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yiğitarslanoğlu. Yiğitarslanoğlu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Nadirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadirli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gianasi met de inworp. Villanueva geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gianasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianasi speelt de bal door. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOTO JELCZ OŁAWA 0:4

43e minuut.
Sieniuta kopt de bal weg. Gianasi speelt de bal door. Daar is Sieniuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 72%, MOTO JELCZ OŁAWA 28%.
GKS Tychy`71 - MOTO JELCZ OŁAWA 0:4

50e minuut.
Winnits geeft de bal voor. Mrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wąsowski draait met de bal, schiet en ... Gnoiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOTO JELCZ OŁAWA 0:5

52e minuut.
Sieniuta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sestini met de inworp. Wąsowski rent richting de bal. Wąsowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOTO JELCZ OŁAWA 0:6

54e minuut.
Gianasi is nu in balbezit. Gianasi passt de bal in één keer door. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOTO JELCZ OŁAWA 0:7

60e minuut.
Sestini is nu in balbezit. Daar is Sestini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sestini probeert naar een medespeler te passen. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski schiet op doel. Gnoiński bokst de bal weg. Klungelig pakt Nadirli de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOTO JELCZ OŁAWA 0:8

66e minuut.
Sestini passt de bal in één keer door. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva passt de bal met de wreef. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sestini kan de bal niet met de borst controleren. Sestini passt de bal in één keer door. Villanueva met een sublieme pass. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Gnoiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Villanueva speelt de bal door. Klungelig pakt Kabouris de bal. Sieniuta rent richting de bal. Kabouris onderschept slim de pass. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Sestini passt de bal met de wreef. Villanueva met een sublieme pass. Wąsowski rent richting de bal. Wąsowski draait met de bal, schiet en ... Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Puk geeft een lange en hoge pass. Villanueva kopt de bal weg. Wąsowski heeft problemen om de bal te vangen. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Gnoiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOTO JELCZ OŁAWA 0:9

88e minuut.
Sestini passt de bal in één keer door. Villanueva rent richting de bal. Villanueva geeft een hoge lob. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris schiet op doel. Gnoiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 72%, MOTO JELCZ OŁAWA 28%.
GKS Tychy`71 - MOTO JELCZ OŁAWA 0:9