Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niszczyciele Bergman Hindenburg
att Tactiek KSG4
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 2
6 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 0
76.3 gemiddelde waardering 71.3
formidable Schieten excellent
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen incredible


4e minuut.
Guodong passt de bal met de wreef. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedrosa krijgt een gele kaart. Măcriş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guodong met een snel genomen vrije trap. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - Bergman Hindenburg 0:1

26e minuut.
Dobski speelt de bal door. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Măcriş krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Košumberský verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Sandoval zijn tegenspeler op de grond. Košumberský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Košumberský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kusnetzov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 60%, Bergman Hindenburg 40%.
Niszczyciele - Bergman Hindenburg 0:1

48e minuut.
Sforzini geeft een hoge lob. Fabisiak kopt de bal weg. Ðức Phi rent richting de bal. Ðức Phi geeft een lange en hoge pass. Dejnowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Košumberský speelt de bal door. Egídio is nu in balbezit. Met opzet legt Schouppe zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Schouppe moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Schouppe schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

50e minuut.
Egídio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leonte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sandoval kopt de bal weg. Košumberský is nu in balbezit. Košumberský geeft de bal voor. Kusnetzov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Guodong is nu in balbezit. Przeczek begaat een overtreding. Guodong raakt geblesseerd tijdens het duel. Guodong met een snel genomen vrije trap. Fabisiak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Egídio rent richting de bal. Sforzini onderschept slim de pass. Leonte verovert de bal door een tackle van achteren. Leonte draait met de bal, schiet en ... Dobski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 55%, Bergman Hindenburg 45%.
Niszczyciele - Bergman Hindenburg 0:1