Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Modrzew Gródki fc Bogucice
TEST 4.3 zz duo Tactiek Ala Malaka
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
70.8 gemiddelde waardering 56.1
outstanding Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen very good


15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Heiden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bugno geeft een lange en hoge pass. Kubura is nu in balbezit. Kubura haalt uit met een fantastische trap. Voordeckers bokst de bal weg.

25e minuut.
Lokmanoğlu geeft de bal voor. Pyrkosz kopt de bal weg. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Siti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - fc Bogucice 0:1

30e minuut.
Çilli verovert de bal door een tackle van achteren. Çilli probeert naar een medespeler te passen. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu geeft een hoge lob. Kubura rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kubura is nu in balbezit. Kubura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TKS Modrzew Gródki - fc Bogucice 1:1

32e minuut.
Plichta rent richting de bal. Plichta geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Woźniakowski de bal onder controle te krijgen. Pyrkosz rent richting de bal. Pyrkosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - fc Bogucice 1:2

45e minuut.
Lokmanoğlu geeft de bal voor. Pyrkosz kopt de bal weg. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trywiański de bal onder controle te krijgen. Siti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 55%, fc Bogucice 45%.
TKS Modrzew Gródki - fc Bogucice 1:2

47e minuut.
van der Heiden met de inworp. Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu geeft een hoge lob. Vandekasteele maakt een snoekduik en kopt de bal. Voordeckers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TKS Modrzew Gródki - fc Bogucice 2:2

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woźniakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Heiden met een sublieme pass. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele speelt de bal door. Bugno is nu in balbezit. Bugno geeft een lange en hoge pass. Kubura krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Vandekasteele passt de bal in één keer door. Štverák geeft een hoge lob. Pyrkosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kubura verovert de bal door een tackle van achteren. Szmyd legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kubura raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vandekasteele neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - fc Bogucice 3:2

63e minuut.
Bugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugno passt de bal met de wreef. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - fc Bogucice 4:2

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Heiden met de inworp. Bugno geeft een hoge lob. Kubura springt en kopt de bal. Voordeckers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Atasoylu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heiden onderschept slim de pass. van der Heiden geeft een hoge lob. Vandekasteele krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Bugno de bal. Bugno geeft een hoge lob. Herrebrandt heeft problemen om de bal te vangen. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura haalt uit met een fantastische trap. Voordeckers bokst de bal weg.

72e minuut.
Lokmanoğlu geeft de bal voor. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coposu. Cardoso raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Plichta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Horák heeft problemen om de bal te vangen. van der Heiden speelt de bal door. Bugno rent richting de bal. Bugno geeft een lange en hoge pass. Kubura springt en kopt de bal. Voordeckers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto begaat een overtreding. Atasoylu raakt geblesseerd tijdens het duel. Atasoylu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kubura maakt een snoekduik en kopt de bal. Voordeckers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Coposu geeft een lange en hoge pass. Bugno rent richting de bal. Bugno probeert naar een medespeler te passen. Kubura rent richting de bal. Kubura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Pieróg passt de bal in één keer door. Szmyd heeft problemen om de bal te vangen. Pinto rent richting de bal. Kubura verovert de bal door een tackle van achteren. Kubura haalt uit met een fantastische trap. Voordeckers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 33%, fc Bogucice 67%.
TKS Modrzew Gródki - fc Bogucice 4:2