Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 20:13
  • Competitiewedstrijd: Liga II.04 [del]
  • Stadion: Sportowa 1
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6734
MOTO JELCZ OŁAWA Bergman Hindenburg
Piwosz Tactiek A
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.1 gemiddelde waardering 76.2
redelijk Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Skok rent richting de bal. Bojarski verovert de bal door een tackle van achteren. Haralambie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haralambie krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bojarski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sivori zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Măcriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măcriş met een sublieme pass. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel. Siemian bokst de bal weg.

17e minuut.
Sivori passt de bal zonder na te denken. Guodong geeft een hoge lob. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Siemian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Villanueva probeert de bal aan de voet te houden. Sivori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivori met een sublieme pass. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Schouppe met een sublieme pass. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş passt de bal met de wreef. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sestini kopt de bal weg. Sivori rent richting de bal. Sivori passt de bal in één keer door. Bojarski is nu in balbezit. Bojarski draait met de bal, schiet en ... Siemian bokst de bal weg.

38e minuut.
Guodong probeert naar een medespeler te passen. Bojarski rent richting de bal. Haralambie maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Haralambie naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Sivori passt de bal in één keer door. Guodong is nu in balbezit. Guodong geeft de bal voor. Daar is Dejnowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Siemian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Guodong passt de bal met de wreef. Michalski verovert de bal door een tackle van achteren. Dejnowicz rent richting de bal. Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski haalt uit met een fantastische trap. Siemian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Michalski met een sublieme pass. Sestini bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sestini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wąsowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 83%, Bergman Hindenburg 17%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MOTO JELCZ OŁAWA - Bergman Hindenburg 0:0

47e minuut.
Siemian met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guodong met een snelle inworp. Sivori geeft de bal voor. Dejnowicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Măcriş geeft een lange en hoge pass. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski geeft een lange en hoge pass. Sestini controleert de bal met de borst. Sestini geeft een hoge lob. Dobski bokst de bal weg.

58e minuut.
Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela geeft de bal voor. Bojarski is nu in balbezit. Bojarski schiet op doel. Siemian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Bergman Hindenburg 0:1

60e minuut.
Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Măcriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Măcriş passt de bal zonder na te denken. Sivori probeert naar een medespeler te passen. Guodong is nu in balbezit. Guodong geeft een hoge lob. Dejnowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Siemian bokst de bal weg.

70e minuut.
Măcriş geeft een hoge lob. Gianasi onderschept slim de pass. Guodong heeft problemen om de bal te vangen. Guodong geeft de bal voor. Dejnowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivori geeft een lange en hoge pass. Buhănescu probeert de bal met de borst te controleren. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Michalski geeft de bal voor. Sivori probeert naar een medespeler te passen. Guodong heeft problemen om de bal te vangen. Guodong geeft een hoge lob. Bojarski kopt de bal weg. Siemian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Sivori probeert naar een medespeler te passen. Guodong is nu in balbezit. Guodong met een sublieme pass. Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dráb speelt de bal door. Sforzini met een sublieme pass. Guodong speelt de bal door. Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski draait met de bal, schiet en ... Siemian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 68%, Bergman Hindenburg 32%.
MOTO JELCZ OŁAWA - Bergman Hindenburg 0:1