Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy`71 fc Bogucice
Środek pola Tactiek Ala Malaka
39% Balbezit 61%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 21
7 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 58.8
good Schieten incredible
very good Passen very good
good Verdedigen formidable


5e minuut.
Plichta kopt de bal weg. Cardoso is nu in balbezit. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros draait met de bal, schiet en ... Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - fc Bogucice 0:1

7e minuut.
Herrebrandt geeft de bal voor. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu geeft een hoge lob. Cardoso kan de bal niet met de borst controleren. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Szreder rent richting de bal. Pieróg verovert de bal door een tackle van achteren. Cornet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cornet krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Cardoso kopt de bal weg. Ballesteros rent richting de bal. Palewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Plichta onderschept slim de pass. Plichta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Ballesteros rent richting de bal. Mrozik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ballesteros raakt geblesseerd tijdens het duel. Cardoso legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - fc Bogucice 0:2

24e minuut.
Lokmanoğlu is nu in balbezit. Lokmanoğlu geeft een hoge lob. Ballesteros kopt de bal weg. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inczewski rent richting de bal. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto passt de bal in één keer door. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Horák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buitenspel voor Carreño. Goede buitenspelval van de verdediging. Standal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Gyurina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lokmanoğlu neemt de hoekschop. Ballesteros krijgt zijn hoofd ertegen. Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - fc Bogucice 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 63%, fc Bogucice 37%.
GKS Tychy`71 - fc Bogucice 0:3

47e minuut.
Plichta heeft problemen om de bal te vangen. Plichta probeert naar een medespeler te passen. Nadirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Szreder is nu in balbezit. Szreder geeft een lange en hoge pass. Carreño is nu in balbezit. Carreño draait met de bal, schiet en ... Moyaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - fc Bogucice 1:3

55e minuut.
Plichta verovert de bal door een tackle van achteren. Plichta geeft een hoge lob. Ballesteros kopt de bal weg. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Gyurina bokst de bal weg.

58e minuut.
Szmyd geeft een lange en hoge pass. Cardoso kopt de bal weg. Boldt probeert de bal met de borst te controleren. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Moyaert trapt de bal weg. Szmyd controleert de bal met de borst. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Lokmanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Lokmanoğlu speelt de bal door. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - fc Bogucice 1:4

66e minuut.
Lokmanoğlu met een sublieme pass. Ballesteros is nu in balbezit. Nadirli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ballesteros is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cardoso neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - fc Bogucice 1:5

70e minuut.
Plichta kopt de bal weg. Palewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros draait met de bal, schiet en ... Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

73e minuut.
Plichta onderschept slim de pass. Cardoso is nu in balbezit. Met opzet legt Nadirli zijn tegenspeler op de grond. Nadirli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Cornet geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szreder stond buitenspel. Herrebrandt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros schiet op doel. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - fc Bogucice 1:6

77e minuut.
Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu passt de bal in één keer door. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros schiet op doel. Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - fc Bogucice 1:7

79e minuut.
Boldt rent richting de bal. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldt maakt een afschuwelijke overtreding. Cardoso roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cardoso kan niet meer verder spelen. Pyrkosz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Standal met een sublieme pass. Pieróg is nu in balbezit. Pieróg geeft een lange en hoge pass. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros schiet op doel. Gyurina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Standal geeft een lange en hoge pass. Plichta kopt de bal weg. Daar is Mrozik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap. Gyurina bokst de bal weg.

89e minuut.
Plichta passt de bal met de wreef. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros heeft problemen om de bal te vangen. Ballesteros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - fc Bogucice 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 63%, fc Bogucice 37%.
GKS Tychy`71 - fc Bogucice 1:8