Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Modrzew Gródki MOTO JELCZ OŁAWA
TEST 4.3 zz duo Tactiek ATT 2
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
70.7 gemiddelde waardering 55.3
outstanding Schieten adequate
formidable Passen solid
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
van der Heiden speelt de bal door. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Condeescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Condeescu krijgt een gele kaart. Vandekasteele raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubura neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kavkazov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - MOTO JELCZ OŁAWA 1:0

17e minuut.
Daar is Vandekasteele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haralambie geeft een lange en hoge pass. Wąsowski rent richting de bal. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu geeft de bal voor. Kavkazov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
van der Heiden kopt de bal weg. Daar is Skok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugno geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele maakt een snoekduik en kopt de bal. Kavkazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski geeft de bal voor. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Kavkazov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - MOTO JELCZ OŁAWA 2:0

31e minuut.
Klungelig pakt Ruiu de bal. Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu passt de bal zonder na te denken. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura haalt uit met een fantastische trap. Kavkazov bokst de bal weg.

32e minuut.
Buhănescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atasoylu met de inworp. van der Heiden is nu in balbezit. van der Heiden geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
van der Heiden geeft een hoge lob. Bugno kopt de bal weg. Haralambie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Kavkazov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 38%, MOTO JELCZ OŁAWA 62%.
TKS Modrzew Gródki - MOTO JELCZ OŁAWA 2:0

47e minuut.
van der Heiden rent richting de bal. van der Heiden geeft een lange en hoge pass. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura haalt uit met een fantastische trap. Kavkazov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - MOTO JELCZ OŁAWA 3:0

51e minuut.
Woźniakowski probeert naar een medespeler te passen. Bugno rent richting de bal. Bugno passt de bal in één keer door. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Kavkazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Vandekasteele is nu in balbezit. Skok onderschept slim de pass. Skok geeft de bal voor. Wąsowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Woźniakowski speelt de bal door. van der Heiden rent richting de bal. van der Heiden geeft een hoge lob. Kubura is nu in balbezit. Kubura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Chojna passt de bal zonder na te denken. Michalski is nu in balbezit. Atasoylu verovert de bal door een tackle van achteren. Atasoylu geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vandekasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Kubura rent richting de bal. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele schiet op doel. Kavkazov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - MOTO JELCZ OŁAWA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 41%, MOTO JELCZ OŁAWA 59%.
TKS Modrzew Gródki - MOTO JELCZ OŁAWA 4:0