Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bergman Hindenburg fc Bogucice
A Tactiek Ala Malaka
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
77.6 gemiddelde waardering 59.1
incredible Schieten solid
incredible Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Dejnowicz passt de bal met de wreef. Ðức Phi is nu in balbezit. Ðức Phi passt de bal zonder na te denken. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Voordeckers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Lokmanoğlu is nu in balbezit. Lokmanoğlu passt de bal zonder na te denken. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - fc Bogucice 0:1

27e minuut.
Măcriş passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Guodong de bal. Guodong speelt de bal door. Daar is Dejnowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejnowicz schiet op doel. Voordeckers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Machon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðức Phi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bergman Hindenburg - fc Bogucice 1:1

29e minuut.
Guodong met een sublieme pass. Daar is Herrebrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Voordeckers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - fc Bogucice 2:1

32e minuut.
Herrebrandt passt de bal in één keer door. Horák rent richting de bal. Fabisiak onderschept slim de pass. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel. Voordeckers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Ðức Phi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Măcriş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Horák. Măcriş raakt geblesseerd tijdens het duel. Ðức Phi komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Ðức Phi is nu in balbezit. Horák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ðức Phi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Măcriş met een snel genomen vrije trap. Dejnowicz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Pinto kopt de bal weg. Horák heeft problemen om de bal te vangen. Măcriş probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz heeft problemen om de bal te vangen. Dejnowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Măcriş met een sublieme pass. Guodong is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guodong geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dejnowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 28%, fc Bogucice 72%.
Bergman Hindenburg - fc Bogucice 2:1

51e minuut.
Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe verovert de bal door een tackle van achteren. Schouppe geeft de bal voor. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Măcriş passt de bal in één keer door. Guodong bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rusnak. Rusnak krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ðức Phi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabisiak rent richting de bal. Horák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fabisiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dejnowicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Voordeckers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Măcriş speelt de bal door. Klungelig pakt Guodong de bal. Rusnak maakt een afschuwelijke overtreding. Rusnak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Standal verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Phi is nu in balbezit. Ðức Phi met een sublieme pass. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - fc Bogucice 3:1

72e minuut.
Guodong met een sublieme pass. Dejnowicz is nu in balbezit. Pinto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pinto krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Guodong schiet op doel. Machon verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Phi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phi geeft een lange en hoge pass. Dejnowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Guodong is nu in balbezit. Guodong speelt de bal door. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Pinto geeft een lange en hoge pass. Ðức Phi is nu in balbezit. Ðức Phi passt de bal in één keer door. Măcriş geeft een lange en hoge pass. Dejnowicz springt en kopt de bal. Voordeckers bokst de bal weg.

90e minuut.
Cardoso speelt de bal door. Guodong rent richting de bal. Guodong passt de bal zonder na te denken. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Voordeckers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 23%, fc Bogucice 77%.
Bergman Hindenburg - fc Bogucice 3:1