Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niszczyciele TKS Modrzew Gródki
att Tactiek TEST 4.3 zz duo
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 7
76.9 gemiddelde waardering 70.3
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen excellent


13e minuut.
van der Heiden passt de bal met de wreef. Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu passt de bal in één keer door. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Rodríguez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Štverák kopt de bal weg. Egídio rent richting de bal. Egídio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - TKS Modrzew Gródki 1:0

21e minuut.
Kusnetzov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Štverák. Kusnetzov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Egídio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kusnetzov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Coposu kopt de bal weg. van der Heiden speelt de bal door. Bugno geeft een lange en hoge pass. Kubura is nu in balbezit. Kubura schiet op doel. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk geeft een hoge lob. Daar is Çilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çilli geeft een hoge lob. Kubura maakt een snoekduik en kopt de bal. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niszczyciele - TKS Modrzew Gródki 1:1

45e minuut.
Özertem rent richting de bal. Kusnetzov rent richting de bal. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 58%, TKS Modrzew Gródki 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niszczyciele - TKS Modrzew Gródki 1:1

55e minuut.
Leonte geeft een hoge lob. Egídio kopt de bal weg. Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - TKS Modrzew Gródki 2:1

59e minuut.
Piotrkowczyk geeft de bal voor. Atasoylu kopt de bal weg. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niszczyciele - TKS Modrzew Gródki 2:2

65e minuut.
Trzeciak passt de bal met de wreef. Egídio is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Coposu ... Strafschop! Coposu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzeciak met de inworp. Košumberský bereikt de bal nog maar net als eerste. Košumberský geeft een lange en hoge pass. Özertem springt en kopt de bal. Siti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Woźniakowski met een sublieme pass. Bugno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piotrkowczyk. Piotrkowczyk krijgt een gele kaart. Bugno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van der Heiden met een snel genomen vrije trap. Vandekasteele maakt een snoekduik en kopt de bal. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Coposu de bal. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio speelt de bal door. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - TKS Modrzew Gródki 3:2

78e minuut.
Košumberský probeert naar een medespeler te passen. Leonte heeft problemen om de bal te vangen. Trzeciak geeft de bal voor. Kusnetzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Košumberský met de inworp. Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak geeft een hoge lob. Egídio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - TKS Modrzew Gródki 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 48%, TKS Modrzew Gródki 52%.
Niszczyciele - TKS Modrzew Gródki 4:2