Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krościenko Wyżne Niszczyciele
nptd Tactiek att
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
66.9 gemiddelde waardering 80.4
formidabel Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen wonderbaarlijk
uitmuntend Verdedigen briljant


1e minuut.
Košumberský geeft een hoge lob. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pacheco. Pacheco krijgt een gele kaart. Egídio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Egídio wilt de vrije trap nemen. Berlini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Przybyła geeft de bal voor. Košumberský geeft de bal voor. Egídio rent richting de bal. Egídio schiet op doel. Berlini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - Niszczyciele 0:1

11e minuut.
Košumberský verovert de bal door een tackle van achteren. Košumberský passt de bal in één keer door. Egídio is nu in balbezit. Egídio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Przybyła passt de bal zonder na te denken. Silaghi geeft de bal voor. Flégr is nu in balbezit. Özertem onderschept slim de pass. Özertem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tănăsoaica rent richting de bal. Tănăsoaica passt de bal met de wreef. Śliwka rent richting de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krościenko Wyżne - Niszczyciele 1:1

20e minuut.
Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalski rent richting de bal. Kusnetzov onderschept slim de pass. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... Berlini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Košumberský verovert de bal door een tackle van achteren. Košumberský geeft de bal voor. Kusnetzov kopt de bal weg. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Trzeciak geeft de bal voor. Egídio kopt de bal weg. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... Berlini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - Niszczyciele 1:2

26e minuut.
Tyfos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trzeciak met een snelle inworp. Košumberský geeft een lange en hoge pass. Özertem springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Berlini met een harde bal richting middenveld. Košumberský geeft een lange en hoge pass. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Klungelig pakt Śliwka de bal. Boruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciński passt de bal met de wreef. Egídio rent richting de bal. Egídio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio passt de bal met de wreef. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap. Berlini probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Berlini trapt de bal weg. Košumberský kan de bal niet met de borst controleren. Košumberský passt de bal in één keer door. Egídio rent richting de bal. Egídio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Özertem rent richting de bal. Özertem passt de bal met de wreef. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio haalt uit met een fantastische trap. Berlini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - Niszczyciele 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krościenko Wyżne 62%, Niszczyciele 38%.
FC Krościenko Wyżne - Niszczyciele 1:3

47e minuut.
Przybyła geeft een hoge lob. Prasnal kopt de bal weg. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka schiet op doel. Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Egídio rent richting de bal. Egídio probeert naar een medespeler te passen. Skalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov onderschept slim de pass. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Przeczek speelt de bal door. Košumberský rent richting de bal. Košumberský passt de bal in één keer door. Egídio rent richting de bal. Egídio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Trzeciak heeft problemen om de bal te vangen. Trzeciak passt de bal in één keer door. Egídio is nu in balbezit. Egídio draait met de bal, schiet en ... Berlini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - Niszczyciele 1:4

60e minuut.
Košumberský is nu in balbezit. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak passt de bal zonder na te denken. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berlini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Košumberský rent richting de bal. Košumberský passt de bal zonder na te denken. Skalski heeft problemen om de bal te vangen. Kusnetzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Košumberský geeft een hoge lob. Özertem is nu in balbezit. Zub legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zub krijgt een gele kaart. Özertem raakt geblesseerd tijdens het duel. Egídio neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Berlini bokst de bal weg.

76e minuut.
Przeczek onderschept slim de pass. Przeczek geeft de bal voor. Özertem kopt de bal weg. Egídio is nu in balbezit. Egídio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - Niszczyciele 1:5

82e minuut.
Kusnetzov passt de bal zonder na te denken. Zub is nu in balbezit. Zub passt de bal zonder na te denken. Özertem heeft problemen om de bal te vangen. Özertem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Toczyski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przybyła probeert naar een medespeler te passen. Przeczek rent richting de bal. Śliwka verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Toczyski geeft de bal voor. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leonte krijgt een gele kaart. Prasnal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Śliwka legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krościenko Wyżne 56%, Niszczyciele 44%.
FC Krościenko Wyżne - Niszczyciele 1:5