Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niszczyciele FC Krościenko Wyżne
att Tactiek nptd vol.2
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
17 Buitenspel 1
76.1 gemiddelde waardering 64.8
formidable Schieten excellent
outstanding Passen excellent
brilliant Verdedigen excellent


4e minuut.
Klungelig pakt Piotrkowczyk de bal. Özertem bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfos onderschept slim de pass. Piotrkowczyk onderschept slim de pass. Piotrkowczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Özertem bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrkowczyk rent richting de bal. Met opzet legt Zub zijn tegenspeler op de grond. Zub krijgt een gele kaart. Piotrkowczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Sumich wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Piotrkowczyk kopt de bal weg. Sumich heeft problemen om de bal te vangen. Flégr schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Flégr naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Piotrkowczyk kopt de bal weg. Zub onderschept slim de pass. Sumich is nu in balbezit. Sumich draait met de bal, schiet en ... Berlini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

19e minuut.
Toczyski passt de bal in één keer door. Śliwka is nu in balbezit. Boruciński begaat een overtreding. Boruciński krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsoaica passt de bal in één keer door. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC Krościenko Wyżne 0:1

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Çekin de bal onder controle te krijgen. Çekin geeft de bal voor. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal draait met de bal, schiet en ... Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC Krościenko Wyżne 0:2

38e minuut.
Sumich verovert de bal door een tackle van achteren. Çekin kan de bal niet met de borst controleren. Sumich probeert naar een medespeler te passen. Piotrkowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrkowczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Tănăsoaica is nu in balbezit. Tănăsoaica passt de bal zonder na te denken. Śliwka rent richting de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC Krościenko Wyżne 0:3

42e minuut.
Pedrosa geeft een lange en hoge pass. Piotrkowczyk kopt de bal weg. Trzeciak met een sublieme pass. Sumich rent richting de bal. Sumich haalt uit met een fantastische trap. Berlini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sumich kopt de bal weg. Klungelig pakt Piotrkowczyk de bal. Piotrkowczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 49%, FC Krościenko Wyżne 51%.
Niszczyciele - FC Krościenko Wyżne 0:3

47e minuut.
Košumberský onderschept slim de pass. Košumberský met een sublieme pass. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk schiet op doel. Berlini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC Krościenko Wyżne 1:3

49e minuut.
Przeczek passt de bal in één keer door. Košumberský geeft een lange en hoge pass. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk schiet op doel. Berlini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Leonte rent richting de bal. Leonte passt de bal zonder na te denken. Trzeciak speelt de bal door. Sumich rent richting de bal. Sumich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Pedrosa geeft een hoge lob. Daar is Sumich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Zub zijn tegenspeler op de grond. Zub krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Trzeciak passt de bal in één keer door. Sumich is nu in balbezit. Sumich met een sublieme pass. Piotrkowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrkowczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Boruciński onderschept slim de pass. Toczyski onderschept slim de pass. Toczyski passt de bal zonder na te denken. Śliwka rent richting de bal. Śliwka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC Krościenko Wyżne 1:4

77e minuut.
Trzeciak passt de bal met de wreef. Piotrkowczyk heeft problemen om de bal te vangen. Sumich is nu in balbezit. Sumich haalt uit met een fantastische trap. Berlini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC Krościenko Wyżne 2:4

78e minuut.
Pacheco geeft een lange en hoge pass. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak met een sublieme pass. Sumich is nu in balbezit. Sumich schiet op doel. Berlini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Boruciński is nu in balbezit. Boruciński geeft een lange en hoge pass. Sumich is nu in balbezit. Sumich draait met de bal, schiet en ... Berlini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Toczyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sumich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak geeft de bal voor. Skalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Özertem onderschept slim de pass. Özertem haalt uit met een fantastische trap. Berlini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 38%, FC Krościenko Wyżne 62%.
Niszczyciele - FC Krościenko Wyżne 2:4