Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy`71 MOSP Białystok
Środek pola Tactiek IPA-PŚ
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
50.9 gemiddelde waardering 67.3
solid Schieten solid
solid Passen formidable
good Verdedigen brilliant


7e minuut.
Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea met een sublieme pass. Ruggieri probeert naar een medespeler te passen. De Pontis rent richting de bal. De Pontis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Pontis rent richting de bal. De Pontis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOSP Białystok 0:1

9e minuut.
Nadirli geeft de bal voor. Inczewski kopt de bal weg. Carreño is nu in balbezit. Carreño schiet op doel. Króliczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Denneboom met een sublieme pass. Daar is Kijoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puk is nu in balbezit. Kijoś verovert de bal door een tackle van achteren. Kijoś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Denneboom rent richting de bal. Denneboom passt de bal met de wreef. Puk is nu in balbezit. Kijoś onderschept slim de pass. Kijoś schiet op doel. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Pontis rent richting de bal. De Pontis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOSP Białystok 0:2

37e minuut.
Witucki met een sublieme pass. Denneboom heeft problemen om de bal te vangen. Denneboom probeert naar een medespeler te passen. De Pontis rent richting de bal. De Pontis schiet op doel. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Pontis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pontis draait met de bal, schiet en ... Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOSP Białystok 0:3

43e minuut.
Cârlea passt de bal in één keer door. Denneboom is nu in balbezit. Denneboom speelt de bal door. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kijoś rent richting de bal. Kijoś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOSP Białystok 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 76%, MOSP Białystok 24%.
GKS Tychy`71 - MOSP Białystok 0:4

48e minuut.
Roşu onderschept slim de pass. Roşu geeft een lange en hoge pass. Kijoś kopt de bal weg. De Pontis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pontis haalt uit met een fantastische trap. Gyurina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Cornet is nu in balbezit. Ruggieri rent richting de bal. Ruggieri geeft de bal voor. De Pontis heeft problemen om de bal te vangen. De Pontis draait met de bal, schiet en ... Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szreder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś verovert de bal door een tackle van achteren. Kijoś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Mrozik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puk rent richting de bal. Kijoś onderschept slim de pass. Kijoś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOSP Białystok 0:5

65e minuut.
Witucki met een sublieme pass. Ruggieri speelt de bal door. De Pontis is nu in balbezit. De Pontis schiet op doel. Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOSP Białystok 0:6

71e minuut.
Szreder neemt vlug de vrije trap. Ruggieri kopt de bal weg. Daar is Puk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Pontis is nu in balbezit. De Pontis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś verovert de bal door een tackle van achteren. Kijoś passt de bal in één keer door. De Pontis is nu in balbezit. De Pontis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Witucki geeft een lange en hoge pass. Puk is nu in balbezit. Kijoś onderschept slim de pass. Kijoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOSP Białystok 0:7

82e minuut.
Ruggieri heeft problemen om de bal te vangen. Ruggieri passt de bal zonder na te denken. De Pontis rent richting de bal. De Pontis draait met de bal, schiet en ... Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Notaristefano onderschept slim de pass. Notaristefano geeft een hoge lob. Szreder heeft problemen om de bal te vangen. Kijoś rent richting de bal. Kijoś schiet op doel. Gyurina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOSP Białystok 0:8

88e minuut.
Denneboom geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nadirli de bal. De Pontis rent richting de bal. De Pontis schiet op doel. Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - MOSP Białystok 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 72%, MOSP Białystok 28%.
GKS Tychy`71 - MOSP Białystok 0:9