Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOSP Białystok GKS Tychy`71
IPA-PŚ Tactiek Środek pola
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 4
63.5 gemiddelde waardering 49.3
goed Schieten solide
formidabel Passen solide
briljant Verdedigen goed


4e minuut.
Ruggieri rent richting de bal. Kłósek bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Puk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Cornet speelt de bal door. Szreder bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea onderschept slim de pass. Cârlea haalt uit met een fantastische trap. Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - GKS Tychy`71 1:0

12e minuut.
Notaristefano passt de bal in één keer door. Kłósek is nu in balbezit. Kłósek speelt de bal door. Kijoś rent richting de bal. Kijoś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Witucki rent richting de bal. Witucki passt de bal met de wreef. Ruggieri met een sublieme pass. Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea haalt uit met een fantastische trap. Gyurina bokst de bal weg.

20e minuut.
Szreder probeert naar een medespeler te passen. Ruggieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggieri passt de bal met de wreef. Cârlea rent richting de bal. Cârlea haalt uit met een fantastische trap. Gyurina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Notaristefano kopt de bal weg. Roşu is nu in balbezit. Kłósek met een sublieme pass. Daar is Kijoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijoś draait met de bal, schiet en ... Gyurina bokst de bal weg. Cârlea is nu in balbezit. Cârlea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kłósek passt de bal met de wreef. Ruggieri rent richting de bal. Ruggieri passt de bal met de wreef. Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Groncik onderschept slim de pass. Cornet probeert naar een medespeler te passen. Carreño is nu in balbezit. Carreño haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Nadirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś onderschept slim de pass. Kijoś met een sublieme pass. Cârlea is nu in balbezit. Cârlea schiet op doel. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - GKS Tychy`71 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOSP Białystok 33%, GKS Tychy`71 67%.
MOSP Białystok - GKS Tychy`71 2:0

46e minuut.
Hesse speelt de bal door. Mrozik is nu in balbezit. Cârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Cârlea haalt uit met een fantastische trap. Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - GKS Tychy`71 3:0

50e minuut.
Hesse onderschept slim de pass. Kłósek verovert de bal door een tackle van achteren. Kłósek met een sublieme pass. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Carreño kopt de bal weg. Roşu geeft de bal voor. Klungelig pakt Nadirli de bal. Kijoś onderschept slim de pass. Kijoś schiet op doel. Gyurina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Nadirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groncik is nu in balbezit. Kijoś verovert de bal door een tackle van achteren. Kijoś draait met de bal, schiet en ... Gyurina bokst de bal weg.

56e minuut.
Kłósek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruggieri rent richting de bal. Ruggieri geeft een lange en hoge pass. Cârlea is nu in balbezit. Cârlea draait met de bal, schiet en ... Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Cârlea rent richting de bal. Szreder rent richting de bal. Cârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Cârlea schiet op doel. Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - GKS Tychy`71 4:0

65e minuut.
Carreño kan de bal niet met de borst controleren. Roşu verovert de bal door een tackle van achteren. Roşu geeft een lange en hoge pass. Cârlea is nu in balbezit. Cârlea haalt uit met een fantastische trap. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kijoś rent richting de bal. Kijoś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - GKS Tychy`71 5:0

69e minuut.
Szreder probeert de bal aan de voet te houden. Nadirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś onderschept slim de pass. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Gyurina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - GKS Tychy`71 6:0

72e minuut.
Wałkiewicz geeft de bal voor. Szreder bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Cârlea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - GKS Tychy`71 7:0

77e minuut.
Notaristefano verovert de bal door een tackle van achteren. Notaristefano geeft een hoge lob. Cârlea rent richting de bal. Cârlea schiet op doel. Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Szreder maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hesse controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gelber maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea haalt uit met een fantastische trap. Gyurina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Gabriele rent richting de bal. Gabriele geeft een hoge lob. Cârlea rent richting de bal. Cârlea draait met de bal, schiet en ... Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - GKS Tychy`71 8:0

82e minuut.
Inczewski met een sublieme pass. Hesse met een sublieme pass. Mrozik is nu in balbezit. Cârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Cârlea schiet op doel. Gyurina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cârlea rent richting de bal. Cârlea haalt uit met een fantastische trap. Gyurina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Klungelig pakt Cornet de bal. Cornet met een sublieme pass. Cârlea rent richting de bal. Cârlea draait met de bal, schiet en ... Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - GKS Tychy`71 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOSP Białystok 24%, GKS Tychy`71 76%.
MOSP Białystok - GKS Tychy`71 9:0