Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Scorpion Airwaves Poznań
4-2-2-2 OFF Tactiek 2020
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
60.9 gemiddelde waardering 58.5
adequate Schieten solid
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


22e minuut.
Gacharia geeft de bal voor. Orsoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Rold de bal. Pajares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Trujillo geeft de bal voor. Pajares bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kmieciak krijgt een gele kaart. Pajares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orsoni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Scorpion - Airwaves Poznań 1:0

34e minuut.
Kasták is nu in balbezit. Kasták geeft een hoge lob. Pajares kopt de bal weg. Gacharia rent richting de bal. Gacharia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Botticelli kopt de bal weg. Quintanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez Santamaría krijgt een gele kaart. Quintanilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuldvere met een snel genomen vrije trap. Mancini maakt een snoekduik en kopt de bal. Dumitrache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Orsoni passt de bal zonder na te denken. Pajares is nu in balbezit. Met opzet legt Staneković zijn tegenspeler op de grond. Staneković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Scorpion 44%, Airwaves Poznań 56%.
Blue Scorpion - Airwaves Poznań 1:0

85e minuut.
Kuldvere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuldvere met een sublieme pass. Botticelli rent richting de bal. Botticelli geeft een hoge lob. Mancini maakt een snoekduik en kopt de bal. Dumitrache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Gacharia probeert naar een medespeler te passen. Kasták bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasták geeft een lange en hoge pass. Pajares maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Scorpion 35%, Airwaves Poznań 65%.
Blue Scorpion - Airwaves Poznań 1:0