Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leszcze portowe CO2 Chemical Oranges 2007
1atatata1 Tactiek To The End 7
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 61
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Nadal geeft de bal voor. Kuder probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Byra. Byra krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Kuder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuder met een snel genomen vrije trap. Fetiu is nu in balbezit. Francis rent richting de bal. Fetiu rent richting de bal. Fetiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. bin Halim is nu in balbezit. Kürtösi verovert de bal door een tackle van achteren. Kürtösi draait met de bal, schiet en ... Rossiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Francis rent richting de bal. Francis passt de bal in één keer door. Fetiu rent richting de bal. Fetiu haalt uit met een fantastische trap. Rossiter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze portowe - CO2 Chemical Oranges 2007 1:0

10e minuut.
Mansouri met een sublieme pass. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal geeft een lange en hoge pass. Znak rent richting de bal. Znak draait met de bal, schiet en ... Khadim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Byra bereikt de bal nog maar net als eerste. Byra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leszcze portowe - CO2 Chemical Oranges 2007 1:1

15e minuut.
Rojas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Byra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuder legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Byra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Znak neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze portowe - CO2 Chemical Oranges 2007 1:2

16e minuut.
Znak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fetiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clarkson krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rossiter met een harde bal richting middenveld. Daar is bin Halim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürtösi verovert de bal door een tackle van achteren. Kürtösi draait met de bal, schiet en ... Rossiter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leszcze portowe - CO2 Chemical Oranges 2007 2:2

22e minuut.
Daar is Mansouri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mansouri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nadal de bal. Nadal draait met de bal, schiet en ... Khadim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze portowe - CO2 Chemical Oranges 2007 2:3

27e minuut.
Buitenspel voor Nadal. Goede buitenspelval van de verdediging. But maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fetiu kopt de bal weg. Francis probeert de bal met de borst te controleren. Francis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Nadal heeft problemen om de bal te vangen. Nadal geeft een lange en hoge pass. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze portowe - CO2 Chemical Oranges 2007 2:4

34e minuut.
Rojas passt de bal zonder na te denken. Mansouri met een sublieme pass. Byra is nu in balbezit. Znak rent richting de bal. Znak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Rojas met een sublieme pass. Nadal rent richting de bal. Nadal passt de bal in één keer door. Znak is nu in balbezit. Znak haalt uit met een fantastische trap. Khadim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas speelt de bal door. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak draait met de bal, schiet en ... Khadim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

45e minuut.
Mansouri is nu in balbezit. Mansouri geeft een lange en hoge pass. Znak rent richting de bal. Znak schiet op doel. Khadim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze portowe - CO2 Chemical Oranges 2007 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leszcze portowe 59%, CO2 Chemical Oranges 2007 41%.
Leszcze portowe - CO2 Chemical Oranges 2007 2:5

57e minuut.
Mendive probeert naar een medespeler te passen. Kürtösi is nu in balbezit. bin Halim begaat een overtreding. bin Halim krijgt een gele kaart. Kürtösi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kürtösi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nadal passt de bal met de wreef. But is nu in balbezit. Znak verovert de bal door een tackle van achteren. Znak schiet op doel. Khadim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rojas rent richting de bal. Rojas passt de bal in één keer door. Byra rent richting de bal. Byra schiet op doel. Khadim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze portowe - CO2 Chemical Oranges 2007 2:6

61e minuut.
Rojas geeft een hoge lob. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansouri rent richting de bal. Mansouri schiet op doel. Khadim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mansouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansouri geeft de bal voor. Daar is But, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Znak rent richting de bal. Znak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Clarkson onderschept slim de pass. Clarkson geeft de bal voor. Ulip probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nadal rent richting de bal. Nadal haalt uit met een fantastische trap. Khadim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Znak is nu in balbezit. Znak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze portowe - CO2 Chemical Oranges 2007 2:7

68e minuut.
Tusyubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusyubov geeft een lange en hoge pass. Byra bereikt de bal nog maar net als eerste. Byra schiet op doel. Khadim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze portowe - CO2 Chemical Oranges 2007 2:8

73e minuut.
Klungelig pakt But de bal. Mansouri rent richting de bal. But begaat een overtreding. Mansouri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rojas komt bij de bal en schiet. Khadim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Znak is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is But, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadal probeert naar een medespeler te passen. Mansouri met een sublieme pass. Znak is nu in balbezit. Znak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leszcze portowe 58%, CO2 Chemical Oranges 2007 42%.
Leszcze portowe - CO2 Chemical Oranges 2007 2:8