Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lechia Gdańsk # Gliwice
Winner Tactiek h92.11.100
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 8
62.9 gemiddelde waardering 58.7
uitmuntend Schieten solide
uitstekend Passen goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Buzea geeft een hoge lob. Messersmitt kan de bal niet met de borst controleren. Messersmitt geeft een hoge lob. Fröberg krijgt zijn hoofd ertegen. Culebras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - # Gliwice 1:0

5e minuut.
Messersmitt probeert naar een medespeler te passen. Fröberg probeert naar een medespeler te passen. Dier is nu in balbezit. Habilsoy onderschept slim de pass. Habilsoy schiet op doel. Culebras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Buzea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mangiaracina komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Dias speelt de bal door. Syrovátko rent richting de bal. Ottem rent richting de bal. Habilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Habilsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Messersmitt met een snelle inworp. Dias geeft een lange en hoge pass. Kornek heeft problemen om de bal te vangen. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy schiet op doel. Culebras bokst de bal weg. Daar is Colazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fröberg rent richting de bal. Fröberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - # Gliwice 2:0

27e minuut.
Biriukov geeft de bal voor. Syrovátko controleert de bal met de borst. Syrovátko passt de bal in één keer door. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Fedeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Syrovátko. Syrovátko krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Mangiaracina onderschept slim de pass. Mangiaracina geeft een lange en hoge pass. Messersmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Messersmitt geeft de bal voor. Habilsoy springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 30%, # Gliwice 70%.
Fc Lechia Gdańsk - # Gliwice 2:0

46e minuut.
Okas rent richting de bal. Okas passt de bal met de wreef. Syrovátko is nu in balbezit. Syrovátko geeft een hoge lob. Habilsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Danilović geeft een hoge lob. Habilsoy kopt de bal weg. Messersmitt probeert de bal met de borst te controleren. Messersmitt geeft de bal voor. Habilsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Okas rent richting de bal. Dias probeert naar een medespeler te passen. Messersmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Messersmitt geeft de bal voor. Habilsoy springt en kopt de bal. Culebras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Biriukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Messersmitt verovert de bal door een tackle van achteren. Messersmitt passt de bal in één keer door. Fröberg rent richting de bal. Fröberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Dias geeft de bal voor. Syrovátko heeft problemen om de bal te vangen. Syrovátko geeft een hoge lob. Fröberg springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Syrovátko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Habilsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornek bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy onderschept slim de pass. Habilsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Messersmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Messersmitt geeft de bal voor. Klungelig pakt Kornek de bal. Fröberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fedeler met een snelle inworp. Messersmitt speelt de bal door. Fedeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedeler geeft een hoge lob. Culebras bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 24%, # Gliwice 76%.
Fc Lechia Gdańsk - # Gliwice 2:0