Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
# Gliwice FC Toboł Kostanaj
h92.11.100 Tactiek ysp
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 68.5
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Saudat rent richting de bal. Kornek onderschept slim de pass. Kornek probeert naar een medespeler te passen. Szczygłowski rent richting de bal. Szczygłowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Metea probeert de bal aan de voet te houden. Kukulski speelt de bal door. Dřížďal is nu in balbezit. Dřížďal geeft de bal voor. Kukulski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bradshaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ureña speelt de bal door. Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried passt de bal zonder na te denken. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:1

17e minuut.
Szczygłowski passt de bal in één keer door. Krzemiński rent richting de bal. Catinca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Catinca krijgt een gele kaart. Krzemiński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Krzemiński kan niet meer verder spelen. Tudorache komt het veld opgelopen. Tudorache zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:2

18e minuut.
Saudat met een sublieme pass. Daar is Ureña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña passt de bal zonder na te denken. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:3

21e minuut.
White bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried verovert de bal door een tackle van achteren. Unfried met een sublieme pass. Daar is Tudorache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudorache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:4

22e minuut.
Unfried passt de bal met de wreef. Szczygłowski probeert naar een medespeler te passen. Ureña probeert naar een medespeler te passen. Saudat is nu in balbezit. Saudat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:5

24e minuut.
Ureña passt de bal zonder na te denken. Saudat is nu in balbezit. Saudat passt de bal zonder na te denken. Tudorache rent richting de bal. Tudorache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:6

28e minuut.
Ureña is nu in balbezit. Ureña heeft problemen om de bal te vangen. Ureña speelt de bal door. Tudorache rent richting de bal. Tudorache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:7

30e minuut.
Manna is nu in balbezit. Manna passt de bal zonder na te denken. Ureña probeert naar een medespeler te passen. Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Colazo trapt de bal weg. Szczygłowski kopt de bal weg. Ureña rent richting de bal. Ureña heeft problemen om de bal te vangen. Ureña haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Dřížďal kopt de bal weg. Szczygłowski geeft een lange en hoge pass. Catinca rent richting de bal. Tudorache onderschept slim de pass. Tudorache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:8

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chojanecki met een snelle inworp. Unfried probeert naar een medespeler te passen. Szczygłowski is nu in balbezit. Szczygłowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:9

44e minuut.
Dřížďal passt de bal zonder na te denken. Unfried is nu in balbezit. Unfried passt de bal zonder na te denken. Tudorache rent richting de bal. Tudorache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: # Gliwice 63%, FC Toboł Kostanaj 37%.
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:10

47e minuut.
Tudorache passt de bal in één keer door. Ureña rent richting de bal. Ureña passt de bal met de wreef. Saudat rent richting de bal. Saudat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:11

49e minuut.
Inworp. Szczygłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña geeft een hoge lob. Saudat krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sedmák neemt vlug de vrije trap. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ureña de bal. Ureña geeft een hoge lob. Tudorache krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:12

59e minuut.
Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel passt de bal in één keer door. Ottem heeft problemen om de bal te vangen. Tudorache onderschept slim de pass. Tudorache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:13

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Ureña de bal onder controle te krijgen. Saudat is nu in balbezit. Saudat geeft een lange en hoge pass. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Ottem de bal. Saudat is nu in balbezit. Saudat probeert naar een medespeler te passen. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:14

69e minuut.
White passt de bal met de wreef. Ureña geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dier de bal. Ureña is nu in balbezit. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ottem heeft problemen om de bal te vangen. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat passt de bal zonder na te denken. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:15

71e minuut.
Dřížďal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dřížďal met een sublieme pass. Klungelig pakt Lazzari de bal. Lazzari probeert naar een medespeler te passen. White geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Tudorache rent richting de bal. Tudorache passt de bal zonder na te denken. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña geeft een hoge lob. Saudat krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inworp. Unfried met een snelle inworp. Szczygłowski is nu in balbezit. Szczygłowski geeft een hoge lob. Tudorache springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 0:16

84e minuut.
Stănăşel is nu in balbezit. White rent richting de bal. Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 1:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: # Gliwice 55%, FC Toboł Kostanaj 45%.
# Gliwice - FC Toboł Kostanaj 1:16