Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Psy Fc Lechia Gdańsk
grzesbe ver_2 Tactiek Winner
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 13
69.5 gemiddelde waardering 64.2
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
briljant Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Messersmitt geeft een lange en hoge pass. Kurusa kopt de bal weg. Strachan geeft de bal voor. Fröberg springt en kopt de bal. Järvimäki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Danilović rent richting de bal. Danilović probeert naar een medespeler te passen. Messersmitt is nu in balbezit. Messersmitt geeft de bal voor. Fröberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Järvimäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Hynšt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröberg onderschept slim de pass. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Järvimäki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - Fc Lechia Gdańsk 0:1

9e minuut.
Baraniecki onderschept slim de pass. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent passt de bal met de wreef. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Psy - Fc Lechia Gdańsk 1:1

18e minuut.
Messersmitt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nurminen komt het veld opgelopen. Strachan met een snel genomen vrije trap. Fröberg krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lucchetti rent richting de bal. Strachan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lucchetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Osila zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Damjanac is nu in balbezit. Tsukerman verovert de bal door een tackle van achteren. Tsukerman geeft een lange en hoge pass. Parent kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - Fc Lechia Gdańsk 2:1

30e minuut.
Lucchetti geeft de bal voor. Tsukerman rent richting de bal. Okas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsukerman raakt geblesseerd tijdens het duel. Tsukerman wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacabey verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - Fc Lechia Gdańsk 3:1

38e minuut.
Dias maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fröberg rent richting de bal. Osila legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Osila krijgt een gele kaart. Fröberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fröberg legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Järvimäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psy 61%, Fc Lechia Gdańsk 39%.
Psy - Fc Lechia Gdańsk 3:1

49e minuut.
Habilsoy rent richting de bal. Fröberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kurusa ... Strafschop! Fröberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fröberg neemt de penalty, wat een uithaal! Järvimäki bokst de bal weg. Karacabey is nu in balbezit. Karacabey geeft een lange en hoge pass. Mangiaracina geeft een lange en hoge pass. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy schiet op doel. Järvimäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fröberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - Fc Lechia Gdańsk 3:2

51e minuut.
Danilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent verovert de bal door een tackle van achteren. Parent met een sublieme pass. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Ruivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kurusa neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Buzea de bal. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman schiet op doel. Ruivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - Fc Lechia Gdańsk 4:2

66e minuut.
Strachan geeft de bal voor. Kurusa rent richting de bal. Fröberg onderschept slim de pass. Fröberg schiet op doel. Järvimäki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - Fc Lechia Gdańsk 4:3

78e minuut.
Hynšt kopt de bal weg. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tsukerman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Parent neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Nurminen rent richting de bal. Karacabey verovert de bal door een tackle van achteren. Dias geeft de bal voor. Faigl rent richting de bal. Faigl geeft een hoge lob. Ruivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Okas verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - Fc Lechia Gdańsk 5:3

87e minuut.
Fröberg controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Karacabey neemt vlug de vrije trap. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent schiet op doel. Ruivo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - Fc Lechia Gdańsk 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psy 59%, Fc Lechia Gdańsk 41%.
Psy - Fc Lechia Gdańsk 6:3
Psy