Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria B ::: Viking Football Club :::
mus Tactiek Go-go
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
69.7 gemiddelde waardering 66.3
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
incredible Verdedigen incredible


5e minuut.
Sutinen is nu in balbezit. Sutinen passt de bal in één keer door. Ribić is nu in balbezit. Zieleń verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleń schiet op doel. Cojocaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Szramka verovert de bal door een tackle van achteren. Szramka passt de bal in één keer door. Bužokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bužokas geeft de bal voor. Dařílek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bužokas speelt de bal door. Mihăileanu verovert de bal door een tackle van achteren. Carvalhosa is nu in balbezit. Carvalhosa geeft een hoge lob. Zieleń springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
van Gogh met een sublieme pass. Evtuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evtuhov passt de bal in één keer door. Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Aranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Evtuhov zal de hoekschop nemen. Parpan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Aranda geeft een hoge lob. Daar is Mihăileanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvalhosa is nu in balbezit. Carvalhosa geeft een hoge lob. Dařílek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria B - ::: Viking Football Club ::: 1:0

42e minuut.
Granat is nu in balbezit. Granat passt de bal in één keer door. Evtuhov rent richting de bal. Evtuhov haalt uit met een fantastische trap. Aranda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verdonk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Parpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parpan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria B - ::: Viking Football Club ::: 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria B 49%, ::: Viking Football Club ::: 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria B - ::: Viking Football Club ::: 1:1

50e minuut.
Tomescu passt de bal met de wreef. Sutinen probeert naar een medespeler te passen. Carvalhosa is nu in balbezit. Carvalhosa geeft de bal voor. Dařílek krijgt zijn hoofd ertegen. Cojocaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alin komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Evtuhov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. de Bruyn komt het veld opgelopen.

68e minuut.
van Gogh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hanswurst komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Aranda passt de bal in één keer door. Carvalhosa is nu in balbezit. Inworp. Carvalhosa met een snelle inworp. Sutinen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Szramka heeft problemen om de bal te vangen. Szramka met een sublieme pass. Sutinen speelt de bal door. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Daar is Mihăileanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvalhosa is nu in balbezit. Mihăileanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihăileanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria B 42%, ::: Viking Football Club ::: 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria B - ::: Viking Football Club ::: 1:1