Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zawodowi Amatorzy Corleone73
xyz Tactiek 5
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
56.4 gemiddelde waardering 62.6
good Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


9e minuut.
Iacovetti probeert de bal aan de voet te houden. Piva de Toledo probeert naar een medespeler te passen. van der Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velde geeft de bal voor. Pelegrino springt en kopt de bal. Meyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
van der Velde is nu in balbezit. Bačanić is nu in balbezit. Bačanić passt de bal met de wreef. van der Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velde geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Andrejić kopt de bal weg. Alexa met een sublieme pass. Nadide is nu in balbezit. Nadide geeft een hoge lob. Iacovetti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Corleone73 0:1

28e minuut.
Piva de Toledo speelt de bal door. van der Velde is nu in balbezit. van der Velde geeft de bal voor. Iacovetti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Corleone73 0:2

31e minuut.
Inworp. Hrůza komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Andrejić geeft een hoge lob. Puerto met een sublieme pass. Nadide is nu in balbezit. Nadide geeft de bal voor. Iacovetti krijgt zijn hoofd ertegen. Meyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawodowi Amatorzy 60%, Corleone73 40%.
FC Zawodowi Amatorzy - Corleone73 0:2

46e minuut.
Sberviglieri komt het veld opgelopen. Həsənzadə komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Piva de Toledo met een sublieme pass. Nadide heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nadide neemt de hoekschop. Pelegrino springt en kopt de bal. Meyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Corleone73 0:3

60e minuut.
Doeltrap. Paganini komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pahlplatz stond buitenspel. Alexa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nadide rent richting de bal. Nadide geeft een hoge lob. Pelegrino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Corleone73 0:4

76e minuut.
Nadide geeft een hoge lob. Daar is Paganini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelegrino is nu in balbezit. van der Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Corleone73 0:5

81e minuut.
Alexa geeft een lange en hoge pass. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide geeft de bal voor. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Corleone73 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawodowi Amatorzy 58%, Corleone73 42%.
FC Zawodowi Amatorzy - Corleone73 0:6