Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rakowek Demoney
III Tactiek szA2bla
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
62.4 gemiddelde waardering 64.5
goed Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Ardemani verovert de bal door een tackle van achteren. Ardemani heeft problemen om de bal te vangen. Ardemani met een sublieme pass. Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu bokst de bal weg.

9e minuut.
Ferenc geeft de bal voor. Welsch kopt de bal weg. Welsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Welsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Barluzzi probeert naar een medespeler te passen. Coyopay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão rent richting de bal. Fuscão geeft een hoge lob. Bucătaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

45e minuut.
Klungelig pakt Barluzzi de bal. Barluzzi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Trung Hoa de bal onder controle te krijgen. Bucătaru is nu in balbezit. Bucătaru draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ardemani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coyopay springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 58%, Demoney 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Rakowek - Demoney 0:0

47e minuut.
Ardemani passt de bal in één keer door. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão met een sublieme pass. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ardemani met een sublieme pass. Nikić is nu in balbezit. Bucătaru onderschept slim de pass. Coyopay rent richting de bal. Coyopay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Grabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabski met een sublieme pass. Przywara is nu in balbezit. Przywara draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawidowski met de inworp. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda geeft een lange en hoge pass. Bucătaru springt en kopt de bal. Grozăvescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 62%, Demoney 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Rakowek - Demoney 0:0