Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
::: Viking Football Club ::: Gdyńska Arka
Go-go Tactiek 5-3-2_hold
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.8 gemiddelde waardering 69.5
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Mihăileanu kopt de bal weg. Bugaj kan de bal niet met de borst controleren. Zhenyu geeft een lange en hoge pass. Hudeda rent richting de bal. Hudeda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Guinet is nu in balbezit. Guinet passt de bal zonder na te denken. Daar is Bogosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jánosy rent richting de bal. Jánosy schiet op doel. Cojocaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ribić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bugaj probeert naar een medespeler te passen. Stan heeft problemen om de bal te vangen. Stan speelt de bal door. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Zhenyu onderschept slim de pass. Zhenyu passt de bal in één keer door. Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeda haalt uit met een fantastische trap. Peresada probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Klungelig pakt Guinet de bal. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinet begaat een overtreding. Guinet krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Velentzas geeft de bal voor. Jánosy rent richting de bal. Bogosavljević onderschept slim de pass. Bogosavljević geeft een hoge lob. Hudeda springt en kopt de bal. Peresada bokst de bal weg.

22e minuut.
Velentzas is nu in balbezit. Hudeda onderschept slim de pass. Frakiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hudeda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hudeda neemt zijn aanloop. Peresada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Inworp. Jánosy met een snelle inworp. Guinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinet geeft de bal voor. Klungelig pakt Mihăileanu de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Evtuhov rent richting de bal. Evtuhov geeft een hoge lob. Daar is Parpan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parpan draait met de bal, schiet en ... Peresada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Gdyńska Arka 1:0

39e minuut.
Hudeda passt de bal met de wreef. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu met een sublieme pass. Parpan rent richting de bal. Parpan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Guinet probeert naar een medespeler te passen. Stan is nu in balbezit. Klungelig pakt Stan de bal. Stan geeft een lange en hoge pass. Szczodrowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Guinet rent richting de bal. Guinet passt de bal met de wreef. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan geeft een lange en hoge pass. Szczodrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Cojocaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 49%, Gdyńska Arka 51%.
::: Viking Football Club ::: - Gdyńska Arka 1:0

48e minuut.
Rostowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Bruyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parpan rent richting de bal. Parpan draait met de bal, schiet en ... Peresada bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Inworp. Alin komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bugaj probeert naar een medespeler te passen. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan geeft de bal voor. Szczodrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Alin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Jánosy passt de bal in één keer door. Guinet is nu in balbezit. Guinet met een sublieme pass. Jánosy rent richting de bal. Jánosy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski met een sublieme pass. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Alin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kurpiewski rent richting de bal. Kurpiewski geeft de bal voor. Bugaj kopt de bal weg. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
::: Viking Football Club ::: - Gdyńska Arka 1:1

68e minuut.
Velentzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Evtuhov verovert de bal door een tackle van achteren. Evtuhov probeert naar een medespeler te passen. Hudeda rent richting de bal. Hudeda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu passt de bal met de wreef. Evtuhov rent richting de bal. Evtuhov geeft een hoge lob. Parpan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu geeft de bal voor. Duanes is nu in balbezit. Parpan verovert de bal door een tackle van achteren. Parpan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Bugaj verovert de bal door een tackle van achteren. Bugaj speelt de bal door. Stan rent richting de bal. Stan geeft de bal voor. Jánosy krijgt zijn hoofd ertegen. Alin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczodrowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Gdyńska Arka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 51%, Gdyńska Arka 49%.
::: Viking Football Club ::: - Gdyńska Arka 1:2