Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdyńska Arka ::: Viking Football Club :::
5-3-2_hold Tactiek Go-go
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
69.8 gemiddelde waardering 67
excellent Schieten formidable
outstanding Passen very good
incredible Verdedigen incredible


2e minuut.
Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu heeft problemen om de bal te vangen. Zhenyu speelt de bal door. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda haalt uit met een fantastische trap. Peresada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

5e minuut.
Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan speelt de bal door. Bugaj probeert naar een medespeler te passen. Burlan is nu in balbezit. Burlan draait met de bal, schiet en ... Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Bogosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan onderschept slim de pass. Stan geeft een lange en hoge pass. Jánosy maakt een snoekduik en kopt de bal. Cojocaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bugaj speelt de bal door. Kurpiewski onderschept slim de pass. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan geeft de bal voor. Burlan krijgt zijn hoofd ertegen. Cojocaru bokst de bal weg. Jánosy rent richting de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Mihăileanu met een sublieme pass. Bugaj probeert naar een medespeler te passen. Stan heeft problemen om de bal te vangen. Stan geeft een hoge lob. Jánosy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Ciuciła onderschept slim de pass. Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Jánosy is nu in balbezit. Jánosy haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Klungelig pakt Burlan de bal. Kurpiewski rent richting de bal. Burlan onderschept slim de pass. Burlan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Ciuciła speelt de bal door. Stan rent richting de bal. Stan met een sublieme pass. Burlan is nu in balbezit. Burlan haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ribić de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Codrescu met de inworp. Gopan rent richting de bal. Parpan onderschept slim de pass. Parpan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Bugaj speelt de bal door. Stan met een sublieme pass. Velentzas rent richting de bal. Velentzas passt de bal in één keer door. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ribić is nu in balbezit. Ribić geeft een hoge lob. Zhenyu speelt de bal door. Hudeda rent richting de bal. Hudeda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 37%, ::: Viking Football Club ::: 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gdyńska Arka - ::: Viking Football Club ::: 0:0

46e minuut.
Ribić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribić passt de bal met de wreef. Jánosy is nu in balbezit. Jánosy geeft de bal voor. Burlan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bogosavljević onderschept slim de pass. Jánosy rent richting de bal. Granat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jánosy raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Burlan neemt zijn aanloop. Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Buitenspel voor Hudeda. Goede buitenspelval van de verdediging. Echevérry komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Parpan kopt de bal weg. van Gogh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bugaj. Bugaj krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Hudeda kopt de bal weg. Daar is Parpan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rostowski rent richting de bal. Parpan onderschept slim de pass. Parpan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevérry onderschept slim de pass. Echevérry passt de bal zonder na te denken. Burlan is nu in balbezit. Burlan draait met de bal, schiet en ... Cojocaru bokst de bal weg. Jánosy is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stan zal de hoekschop nemen. Codrescu controleert de bal met de borst. Codrescu met een sublieme pass. Jánosy geeft een lange en hoge pass. Burlan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 42%, ::: Viking Football Club ::: 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gdyńska Arka - ::: Viking Football Club ::: 0:0