Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria B Illuminati Team
mus Tactiek Z buta wjeżdża
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
70 gemiddelde waardering 67.3
formidable Schieten outstanding
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


2e minuut.
Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu geeft een lange en hoge pass. Carvalhosa rent richting de bal. Carvalhosa geeft de bal voor. Dařílek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ratajczak speelt de bal door. bin Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ismail met een sublieme pass. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria B - Illuminati Team 0:1

21e minuut.
Bajek verovert de bal door een tackle van achteren. Bužokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bužokas probeert naar een medespeler te passen. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bužokas geeft een hoge lob. Carvalhosa is nu in balbezit. Aktaroğlu begaat een overtreding. Aktaroğlu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlu geeft de bal voor. Niciński is nu in balbezit. Niciński geeft de bal voor. Nikolopoulos springt en kopt de bal. Verdonk bokst de bal weg. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lehtivuori neemt de hoekschop. Michaud krijgt zijn hoofd ertegen. Verdonk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria B - Illuminati Team 0:2

31e minuut.
Sutinen met een sublieme pass. Bužokas rent richting de bal. Bužokas probeert naar een medespeler te passen. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria B - Illuminati Team 1:2

36e minuut.
Carvalhosa met de inworp. Sutinen is nu in balbezit. Sutinen geeft een lange en hoge pass. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek draait met de bal, schiet en ... Stich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Carvalhosa geeft een lange en hoge pass. Bajek kopt de bal weg. Bužokas geeft de bal voor. Klungelig pakt Dařílek de bal. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lehtivuori probeert de bal met de borst te controleren. Lehtivuori geeft de bal voor. Michaud is nu in balbezit. Michaud schiet op doel. Verdonk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria B - Illuminati Team 1:3

41e minuut.
Szramka probeert naar een medespeler te passen. Aranda probeert de bal met de borst te controleren. Michaud onderschept slim de pass. Michaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria B - Illuminati Team 1:4

43e minuut.
Kutlu is nu in balbezit. Carvalhosa is nu in balbezit. Carvalhosa geeft een hoge lob. Dařílek rent richting de bal. Dařílek schiet op doel. Stich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serwach controleert de bal met de borst. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria B - Illuminati Team 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria B 52%, Illuminati Team 48%.
Victoria B - Illuminati Team 2:4

46e minuut.
Bajek geeft een lange en hoge pass. Bužokas kan de bal niet met de borst controleren. bin Ismail tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Ismail krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutinen probeert naar een medespeler te passen. Bužokas is nu in balbezit. Bužokas geeft een hoge lob. Dařílek krijgt zijn hoofd ertegen. Stich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Zieleń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieleń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria B - Illuminati Team 3:4

50e minuut.
Bužokas geeft een hoge lob. Zieleń kopt de bal weg. Carvalhosa rent richting de bal. Carvalhosa geeft een hoge lob. Dařílek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
bin Ismail kopt de bal weg. Michaud rent richting de bal. Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Aranda geeft een hoge lob. Zieleń maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Niciński geeft een lange en hoge pass. Burkhardt heeft problemen om de bal te vangen. Zieleń verovert de bal door een tackle van achteren. Sutinen rent richting de bal. Sutinen draait met de bal, schiet en ... Stich bokst de bal weg.

73e minuut.
Daar is Bajek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehtivuori is nu in balbezit. Lehtivuori passt de bal met de wreef. bin Ismail geeft een hoge lob. Nikolopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Aktaroğlu geeft een hoge lob. Inworp. Sutinen met de inworp. Carvalhosa geeft een lange en hoge pass. Zieleń springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nikolopoulos rent richting de bal. Lehtivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szramka krijgt een gele kaart. Lehtivuori raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ratajczak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria B - Illuminati Team 3:5

81e minuut.
Carvalhosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niciński is nu in balbezit. Sutinen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sutinen krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kutlu passt de bal zonder na te denken. Sutinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutinen met een sublieme pass. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Sutinen probeert naar een medespeler te passen. Carvalhosa rent richting de bal. Carvalhosa passt de bal in één keer door. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń draait met de bal, schiet en ... Stich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

89e minuut.
bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail speelt de bal door. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud haalt uit met een fantastische trap. Verdonk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria B - Illuminati Team 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria B 53%, Illuminati Team 47%.
Victoria B - Illuminati Team 3:6