Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Illuminati Team Victoria B
Z buta wjeżdża Tactiek mus
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
67.2 gemiddelde waardering 67.7
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


11e minuut.
Burkhardt probeert naar een medespeler te passen. bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail geeft een hoge lob. Nikolopoulos rent richting de bal. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ... Verdonk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Tomescu geeft een hoge lob. Inworp. Niciński met een snelle inworp. Lehtivuori geeft een lange en hoge pass. Nikolopoulos springt en kopt de bal. Verdonk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Carvalhosa heeft problemen om de bal te vangen. Carvalhosa speelt de bal door. Aktaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Dařílek heeft problemen om de bal te vangen. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Stich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carvalhosa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Klungelig pakt bin Ismail de bal. bin Ismail passt de bal in één keer door. Tomescu onderschept slim de pass. Nikolopoulos is nu in balbezit. Nikolopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Lehtivuori is nu in balbezit. Lehtivuori passt de bal zonder na te denken. bin Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ismail geeft een hoge lob. Michaud maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Victoria B 1:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carvalhosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutinen met een sublieme pass. Carvalhosa geeft de bal voor. Dařílek springt en kopt de bal. Stich bokst de bal weg.

30e minuut.
Bajek geeft de bal voor. Michaud kopt de bal weg. Kutlu is nu in balbezit. Nikolopoulos onderschept slim de pass. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ... Verdonk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Lehtivuori is nu in balbezit. Aranda maakt een afschuwelijke overtreding. Lehtivuori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ratajczak met een snel genomen vrije trap. Lehtivuori rent richting de bal. Lehtivuori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
bin Ismail passt de bal zonder na te denken. Niciński rent richting de bal. Aranda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niciński raakt geblesseerd tijdens het duel. Lehtivuori komt bij de bal en schiet. Verdonk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Michaud is nu in balbezit. Michaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Victoria B 2:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bužokas met een snelle inworp. Sutinen speelt de bal door. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illuminati Team 48%, Victoria B 52%.
Illuminati Team - Victoria B 2:0

48e minuut.
Ballı rent richting de bal. Ballı met een sublieme pass. Carvalhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalhosa geeft de bal voor. Dařílek krijgt zijn hoofd ertegen. Stich bokst de bal weg. Kocur is nu in balbezit. Kocur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Victoria B 2:1

54e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bužokas zal de hoekschop nemen. Daar is Carvalhosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvalhosa geeft een lange en hoge pass. Kocur springt en kopt de bal. Stich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Illuminati Team - Victoria B 2:2

61e minuut.
Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kutlu. Michaud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kutlu probeert naar een medespeler te passen. Lehtivuori komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Nikolopoulos springt en kopt de bal. Verdonk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Niciński rent richting de bal. Niciński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kutlu de bal onder controle te krijgen. Michaud rent richting de bal. Michaud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Lehtivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtivuori geeft een hoge lob. Nikolopoulos is nu in balbezit. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Victoria B 3:2

76e minuut.
Carvalhosa met de inworp. Sutinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutinen geeft een hoge lob. Dařílek maakt een snoekduik en kopt de bal. Stich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Illuminati Team - Victoria B 3:3

81e minuut.
Nikolopoulos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dařílek neemt vlug de vrije trap. Carvalhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalhosa geeft een hoge lob. Kocur maakt een snoekduik en kopt de bal. Stich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bužokas met een snelle inworp. Sutinen met een sublieme pass. Carvalhosa geeft een lange en hoge pass. Dařílek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Aranda kopt de bal weg. Daar is Aktaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutinen met een sublieme pass. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Victoria B 3:4

89e minuut.
Leocádio is nu in balbezit. bin Ismail onderschept slim de pass. bin Ismail met een sublieme pass. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illuminati Team 55%, Victoria B 45%.
Illuminati Team - Victoria B 3:4