Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corleone73 Demoney
11 Tactiek szA2bla
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 9
62 gemiddelde waardering 65.5
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Ure passt de bal zonder na te denken. Fuscão is nu in balbezit. Alexa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alexa krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Fuscão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fuscão zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt López Muñiz de bal. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru schiet op doel. Carbonell probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ure verovert de bal door een tackle van achteren. Ure geeft een lange en hoge pass. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Alexa met een snelle inworp. Fuscão is nu in balbezit. van der Velde schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van der Velde krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Barluzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barluzzi geeft de bal voor. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bucătaru met een sublieme pass. Ardemani is nu in balbezit. Ardemani probeert naar een medespeler te passen. Bucătaru is nu in balbezit. Bucătaru schiet op doel. Del Santi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Jonne geeft een hoge lob. Ure kopt de bal weg. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Bucătaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Barluzzi passt de bal in één keer door. Oprişan met een sublieme pass. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide geeft een lange en hoge pass. Pelegrino maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 54%, Demoney 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corleone73 - Demoney 0:0

48e minuut.
Ardemani met een snelle inworp. Zepeda rent richting de bal. Zepeda passt de bal in één keer door. Fuscão rent richting de bal. Fuscão haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Del Santi bokst de bal weg.

55e minuut.
López Muñiz verovert de bal door een tackle van achteren. López Muñiz passt de bal zonder na te denken. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Barluzzi rent richting de bal. Nadide onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nadide geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iacovetti springt en kopt de bal. Ivanschitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Barluzzi kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Muñiz met een snelle inworp. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide geeft een hoge lob. Ivanschitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pelegrino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Demoney 1:0

60e minuut.
Buitenspel voor Bucătaru. Goede buitenspelval van de verdediging. Šiška komt het veld opgelopen.

60e minuut.
López Muñiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pelegrino is nu in balbezit. Barluzzi is nu in balbezit. Pelegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Pelegrino draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz bokst de bal weg.

79e minuut.
Fuscão geeft een lange en hoge pass. Oprişan speelt de bal door. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Demoney 2:0

82e minuut.
Janczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczarek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Muñiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Velde geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iacovetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Demoney 3:0

87e minuut.
Barluzzi heeft problemen om de bal te vangen. Nadide probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pelegrino de bal. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Demoney 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 46%, Demoney 54%.
Corleone73 - Demoney 4:0