Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rakowek FC Zawodowi Amatorzy
2 Tactiek xyz
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
67.2 gemiddelde waardering 58.6
outstanding Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


8e minuut.
Welsch is nu in balbezit. Koman geeft een lange en hoge pass. Ferenc kan de bal niet met de borst controleren. Garlet is nu in balbezit. Garlet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Przywara onderschept slim de pass. Przywara passt de bal met de wreef. Welsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Welsch geeft de bal voor. Iversen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hauri onderschept slim de pass. Pechim rent richting de bal. Pechim passt de bal zonder na te denken. Daar is Garlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - FC Zawodowi Amatorzy 0:1

23e minuut.
Ferenc speelt de bal door. Welsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Welsch passt de bal in één keer door. Daar is Iversen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iversen schiet op doel. Meyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Leško rent richting de bal. Leško draait met de bal, schiet en ... Bačanić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iversen rent richting de bal. Iversen haalt uit met een fantastische trap. Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bačanić geeft een lange en hoge pass. Gaudyn kopt de bal weg. Rajamäki geeft een lange en hoge pass. Iversen springt en kopt de bal. Meyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Rakowek - FC Zawodowi Amatorzy 1:1

28e minuut.
Kowalczuk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Iversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Welsch is nu in balbezit. Welsch geeft een lange en hoge pass. Leško maakt een snoekduik en kopt de bal. Meyer bokst de bal weg. Welsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Welsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - FC Zawodowi Amatorzy 2:1

31e minuut.
Inworp. Hrůza komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Welsch onderschept slim de pass. Koman rent richting de bal. Welsch onderschept slim de pass. Welsch geeft een hoge lob. Iversen maakt een snoekduik en kopt de bal. Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Luis geeft een lange en hoge pass. Ferenc geeft de bal voor. Leško is nu in balbezit. Leško haalt uit met een fantastische trap. Meyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - FC Zawodowi Amatorzy 3:1

34e minuut.
Iversen rent richting de bal. Luis onderschept slim de pass. Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - FC Zawodowi Amatorzy 4:1

36e minuut.
Luis kan de bal niet met de borst controleren. Meyer met een sublieme pass. Przywara kopt de bal weg. Welsch heeft problemen om de bal te vangen. Welsch geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iversen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - FC Zawodowi Amatorzy 5:1

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Welsch de bal onder controle te krijgen. Koman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koman geeft een lange en hoge pass. Garlet is nu in balbezit. Garlet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Leško rent richting de bal. Leško geeft de bal voor. Iversen kopt de bal weg. Welsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Welsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 35%, FC Zawodowi Amatorzy 65%.
RKS Rakowek - FC Zawodowi Amatorzy 5:1

46e minuut.
Sberviglieri komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Przywara passt de bal zonder na te denken. Koman verovert de bal door een tackle van achteren. Rajamäki geeft de bal voor. Leško is nu in balbezit. Leško schiet op doel. Meyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leško is nu in balbezit. Leško haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - FC Zawodowi Amatorzy 6:1

52e minuut.
Buitenspel voor Pechim. Goede buitenspelval van de verdediging. Kowalczuk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lust probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leško rent richting de bal. Leško draait met de bal, schiet en ... Meyer bokst de bal weg.

60e minuut.
Doeltrap. Paganini komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rajamäki rent richting de bal. Rajamäki geeft een lange en hoge pass. Daar is Leško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leško schiet op doel. Meyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - FC Zawodowi Amatorzy 7:1

75e minuut.
Hauri passt de bal in één keer door. Andrejić speelt de bal door. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - FC Zawodowi Amatorzy 7:2

81e minuut.
Daar is Garlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet verovert de bal door een tackle van achteren. Garlet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Rajamäki met een sublieme pass. Welsch is nu in balbezit. Welsch speelt de bal door. Iversen is nu in balbezit. Iversen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Welsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Welsch heeft problemen om de bal te vangen. Welsch geeft de bal voor. Iversen springt en kopt de bal. Meyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - FC Zawodowi Amatorzy 8:2

88e minuut.
Rajamäki rent richting de bal. Rajamäki probeert naar een medespeler te passen. Welsch is nu in balbezit. Welsch geeft een lange en hoge pass. Iversen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywara met een sublieme pass. Welsch is nu in balbezit. Welsch geeft een lange en hoge pass. Iversen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 39%, FC Zawodowi Amatorzy 61%.
RKS Rakowek - FC Zawodowi Amatorzy 8:2