Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zawodowi Amatorzy RKS Rakowek
xxx Tactiek 2
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
59.1 gemiddelde waardering 65.7
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Sergiejew met een sublieme pass. Hauri is nu in balbezit. Hauri passt de bal zonder na te denken. Pahlplatz is nu in balbezit. Pahlplatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sberviglieri is nu in balbezit. Sberviglieri passt de bal met de wreef. Sergiejew met een sublieme pass. Garlet rent richting de bal. Garlet haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sberviglieri met een sublieme pass. Andrejić speelt de bal door. Pahlplatz is nu in balbezit. Pahlplatz schiet op doel. Grozăvescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - RKS Rakowek 1:0

17e minuut.
Leško verovert de bal door een tackle van achteren. Leško met een sublieme pass. Welsch is nu in balbezit. Welsch geeft een lange en hoge pass. Iversen is nu in balbezit. Meyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iversen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zawodowi Amatorzy - RKS Rakowek 1:1

19e minuut.
Garlet heeft problemen om de bal te vangen. Nikić verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hauri neemt de hoekschop. Garlet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rajamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Rajamäki geeft een hoge lob. Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško schiet op doel. Meyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - RKS Rakowek 1:2

23e minuut.
Hauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri geeft de bal voor. Daar is Trung Hoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pahlplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlplatz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gaudyn geeft een lange en hoge pass. Leško kopt de bal weg. Klungelig pakt Szmidt de bal. Iversen rent richting de bal. Iversen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Hrůza komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Rajamäki rent richting de bal. Rajamäki geeft de bal voor. Lust probeert de bal met de borst te controleren. Leško rent richting de bal. Leško schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Hauri met een sublieme pass. Garlet is nu in balbezit. Garlet draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Komnjenović de bal onder controle te krijgen. Grozăvescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zawodowi Amatorzy - RKS Rakowek 2:2

44e minuut.
Przywara is nu in balbezit. Przywara geeft de bal voor. Klungelig pakt Koman de bal. Leško is nu in balbezit. Leško haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - RKS Rakowek 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawodowi Amatorzy 50%, RKS Rakowek 50%.
FC Zawodowi Amatorzy - RKS Rakowek 2:3

54e minuut.
Przywara passt de bal in één keer door. Rajamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sergiejew zijn tegenspeler op de grond. Sergiejew krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Hauri speelt de bal door. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Komnjenović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Komnjenović krijgt een gele kaart. Garlet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garlet kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Grozăvescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zawodowi Amatorzy - RKS Rakowek 3:3

56e minuut.
Ferenc passt de bal in één keer door. Welsch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrejić. Andrejić krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Trung Hoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hoa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Przywara de bal. Przywara geeft een hoge lob. Leško krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Iversen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Paganini komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Trung Hoa probeert naar een medespeler te passen. Sberviglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sberviglieri passt de bal in één keer door. Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Andrejić met een sublieme pass. Sberviglieri is nu in balbezit. Sberviglieri passt de bal zonder na te denken. Pahlplatz is nu in balbezit. Pahlplatz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Przywara geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lust de bal. Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Iversen is nu in balbezit. Iversen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - RKS Rakowek 3:4

81e minuut.
Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sberviglieri onderschept slim de pass. Sberviglieri passt de bal zonder na te denken. Garlet rent richting de bal. Garlet draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Lust geeft een lange en hoge pass. Hauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri geeft een lange en hoge pass. Pahlplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlplatz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Komnjenović heeft problemen om de bal te vangen. Garlet is nu in balbezit. Garlet schiet op doel. Grozăvescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pahlplatz rent richting de bal. Pahlplatz schiet op doel. Grozăvescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Rajamäki kopt de bal weg. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško is nu in balbezit. Leško draait met de bal, schiet en ... Meyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - RKS Rakowek 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawodowi Amatorzy 47%, RKS Rakowek 53%.
FC Zawodowi Amatorzy - RKS Rakowek 3:5