Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Illuminati Team ::: Viking Football Club :::
Z buta wjeżdża Tactiek Black
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
10 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 11
66.4 gemiddelde waardering 65
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
bin Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ismail met een sublieme pass. Lehtivuori rent richting de bal. Michaud is nu in balbezit. Michaud schiet op doel. Cojocaru bokst de bal weg.

9e minuut.
Zhenyu passt de bal met de wreef. Evtuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evtuhov passt de bal zonder na te denken. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda haalt uit met een fantastische trap. Stich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Parpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parpan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Bruyn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Parpan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lehtivuori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Ismail geeft een lange en hoge pass. Michaud springt en kopt de bal. Cojocaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - ::: Viking Football Club ::: 1:0

29e minuut.
Zhenyu geeft de bal voor. Parpan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burkhardt. Burkhardt krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ratajczak speelt de bal door. Mihăileanu onderschept slim de pass. bin Ismail speelt de bal door. Michaud rent richting de bal. Michaud draait met de bal, schiet en ... Cojocaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illuminati Team 44%, ::: Viking Football Club ::: 56%.
Illuminati Team - ::: Viking Football Club ::: 1:0

50e minuut.
Nikolopoulos probeert naar een medespeler te passen. Lehtivuori is nu in balbezit. Lehtivuori speelt de bal door. Michaud rent richting de bal. Michaud schiet op doel. Cojocaru bokst de bal weg.

55e minuut.
bin Ismail geeft een lange en hoge pass. Michaud kopt de bal weg. Nikolopoulos rent richting de bal. Nikolopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - ::: Viking Football Club ::: 2:0

67e minuut.
Michaud probeert de bal aan de voet te houden. bin Ismail geeft een hoge lob. Daar is Bogosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ... Cojocaru bokst de bal weg. Parpan is nu in balbezit. Galiana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parpan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alin komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Evtuhov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hanswurst komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński begaat een overtreding. Zhenyu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zhenyu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Serwach de bal. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Hanswurst controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Aktaroğlu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. de Bruyn kopt de bal weg. Alin kan de bal niet met de borst controleren. Alin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hanswurst is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Aktaroğlu ... Strafschop! Hanswurst is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hudeda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Stich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Granat kopt de bal weg. Hudeda is nu in balbezit. Serwach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serwach krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illuminati Team 47%, ::: Viking Football Club ::: 53%.
Illuminati Team - ::: Viking Football Club ::: 2:0