Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
::: Viking Football Club ::: Illuminati Team
Go-go Tactiek Z buta wjeżdża
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
66.5 gemiddelde waardering 65.5
uitmuntend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


11e minuut.
van Gogh probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu passt de bal in één keer door. Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bajek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parpan is nu in balbezit. Parpan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 1:0

17e minuut.
Ribić rent richting de bal. Michaud onderschept slim de pass. Mihăileanu probeert naar een medespeler te passen. Parpan rent richting de bal. Parpan schiet op doel. Stich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
bin Ismail heeft problemen om de bal te vangen. bin Ismail passt de bal in één keer door. Daar is Niciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud schiet op doel. Cojocaru bokst de bal weg.

24e minuut.
Granat met een sublieme pass. van Gogh probeert de bal met de borst te controleren. Granat bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud onderschept slim de pass. Michaud haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru bokst de bal weg.

25e minuut.
Parpan kopt de bal weg. Aktaroğlu rent richting de bal. Hudeda onderschept slim de pass. Hudeda draait met de bal, schiet en ... Stich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 2:0

30e minuut.
Shahumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahumyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niciński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lehtivuori geeft de bal voor. Cojocaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ribić de bal. Kurpiewski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 2:1

35e minuut.
van Gogh bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gogh geeft een lange en hoge pass. Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 3:1

36e minuut.
Inworp. Niciński met de inworp. Lehtivuori geeft een hoge lob. Nikolopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
van Gogh probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu passt de bal met de wreef. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Granat bereikt de bal nog maar net als eerste. Granat geeft een lange en hoge pass. Burkhardt rent richting de bal. Parpan verovert de bal door een tackle van achteren. Parpan draait met de bal, schiet en ... Stich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Mihăileanu speelt de bal door. Codrescu rent richting de bal. Codrescu passt de bal in één keer door. Parpan rent richting de bal. Parpan haalt uit met een fantastische trap. Stich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hudeda rent richting de bal. Hudeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 55%, Illuminati Team 45%.
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 4:1

46e minuut.
Ribić rent richting de bal. bin Ismail verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ismail probeert naar een medespeler te passen. Michaud is nu in balbezit. Michaud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ratajczak geeft een hoge lob. Inworp. Codrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parpan rent richting de bal. Parpan schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Parpan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkhardt rent richting de bal. Parpan onderschept slim de pass. Parpan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 5:1

77e minuut.
Zhenyu passt de bal in één keer door. Parpan rent richting de bal. Parpan passt de bal met de wreef. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 49%, Illuminati Team 51%.
::: Viking Football Club ::: - Illuminati Team 5:1