Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdyńska Arka Victoria B
5-3-2_hold Tactiek mus
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
67.3 gemiddelde waardering 66.8
uitstekend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen briljant


14e minuut.
Rostowski passt de bal met de wreef. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan geeft de bal voor. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Stan met de inworp. Bugaj probeert naar een medespeler te passen. Stan rent richting de bal. Stan geeft een hoge lob. Szczodrowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Szramka geeft de bal voor. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zieleń krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bugaj met een sublieme pass. Stan rent richting de bal. Kutlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kutlu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Frakiewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Stan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stan passt de bal zonder na te denken. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski schiet op doel. Verdonk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Szczodrowski kopt de bal weg. Stan is nu in balbezit. Stan geeft een hoge lob. Jánosy krijgt zijn hoofd ertegen. Verdonk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 36%, Victoria B 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gdyńska Arka - Victoria B 0:0

67e minuut.
Jánosy onderschept slim de pass. Jánosy passt de bal met de wreef. Guinet rent richting de bal. Guinet geeft een hoge lob. Szczodrowski springt en kopt de bal. Verdonk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Stan probeert naar een medespeler te passen. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj passt de bal zonder na te denken. Guinet rent richting de bal. Guinet draait met de bal, schiet en ... Verdonk bokst de bal weg. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... Verdonk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Daar is Jánosy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Aranda geeft een lange en hoge pass. Zieleń rent richting de bal. Zieleń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 40%, Victoria B 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gdyńska Arka - Victoria B 0:0