Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zawodowi Amatorzy Demoney
xyz Tactiek szA2bla
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
60.6 gemiddelde waardering 65.8
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


9e minuut.
Janczarek geeft de bal voor. Szmidt heeft problemen om de bal te vangen. Coyopay rent richting de bal. Coyopay draait met de bal, schiet en ... Meyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Demoney 0:1

12e minuut.
Andrejić is nu in balbezit. Andrejić passt de bal in één keer door. Hauri probeert naar een medespeler te passen. Pechim is nu in balbezit. Pechim draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zawodowi Amatorzy - Demoney 1:1

17e minuut.
Pechim rent richting de bal. Kalbermatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet verovert de bal door een tackle van achteren. Garlet haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Demoney 2:1

21e minuut.
Sergiejew passt de bal zonder na te denken. Daar is Andrejić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrejić geeft de bal voor. Garlet rent richting de bal. Garlet draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Inworp. Andrejić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hauri rent richting de bal. Hauri geeft een lange en hoge pass. Garlet maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Fuscão probeert naar een medespeler te passen. Lust rent richting de bal. Lust passt de bal in één keer door. Coyopay bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyopay haalt uit met een fantastische trap. Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru schiet op doel. Meyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Pahlplatz geeft een hoge lob. Janczarek kopt de bal weg. Pahlplatz rent richting de bal. Pahlplatz geeft een hoge lob. Pechim maakt een snoekduik en kopt de bal. Ivanschitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Andrejić met een sublieme pass. Hauri speelt de bal door. Garlet rent richting de bal. Garlet haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Demoney 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawodowi Amatorzy 56%, Demoney 44%.
FC Zawodowi Amatorzy - Demoney 3:1

46e minuut.
Sberviglieri komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pahlplatz met een snelle inworp. Hauri is nu in balbezit. Hauri geeft een lange en hoge pass. Pechim springt en kopt de bal. Ivanschitz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

49e minuut.
Ardemani geeft een hoge lob. Coyopay kopt de bal weg. Lust probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coyopay rent richting de bal. Coyopay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Szmidt rent richting de bal. Szmidt geeft een hoge lob. Zepeda kopt de bal weg. Coyopay rent richting de bal. Coyopay haalt uit met een fantastische trap. Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Pechim controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Šiška komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Luis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Zawidowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechim heeft problemen om de bal te vangen. Pechim draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz bokst de bal weg.

83e minuut.
Doeltrap. Hrůza komt het veld opgelopen. Paganini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawodowi Amatorzy 62%, Demoney 38%.
FC Zawodowi Amatorzy - Demoney 3:1