Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demoney FC Zawodowi Amatorzy
szA2bla Tactiek xyz
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
66.1 gemiddelde waardering 60.6
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Szmidt onderschept slim de pass. Zepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Zepeda geeft de bal voor. Coyopay maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - FC Zawodowi Amatorzy 1:0

8e minuut.
Zawidowski kopt de bal weg. Kalbermatten rent richting de bal. Hauri verovert de bal door een tackle van achteren. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Hauri onderschept slim de pass. Hauri passt de bal in één keer door. Andrejić is nu in balbezit. Andrejić passt de bal met de wreef. Dowbór geeft de bal voor. Ivanschitz bokst de bal weg.

15e minuut.
Janczarek rent richting de bal. Pechim verovert de bal door een tackle van achteren. Kalbermatten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalbermatten krijgt een gele kaart. Pechim roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pechim kan niet meer verder spelen. Rusiecki komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Janczarek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Coyopay kopt de bal weg. Klungelig pakt Lust de bal. Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Zepeda passt de bal in één keer door. Fuscão rent richting de bal. Fuscão passt de bal met de wreef. Coyopay rent richting de bal. Coyopay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Luis verovert de bal door een tackle van achteren. Luis geeft de bal voor. Garlet rent richting de bal. Garlet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demoney - FC Zawodowi Amatorzy 1:1

34e minuut.
Zepeda is nu in balbezit. Zepeda passt de bal in één keer door. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru schiet op doel. Meyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Inworp. Sberviglieri komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Andrejić is nu in balbezit. Andrejić passt de bal met de wreef. Hauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauri haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garlet is nu in balbezit. Kalbermatten legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garlet raakt geblesseerd tijdens het duel. Garlet legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ivanschitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Andrejić speelt de bal door. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet is nu in balbezit. Garlet schiet op doel. Ivanschitz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demoney 51%, FC Zawodowi Amatorzy 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Demoney - FC Zawodowi Amatorzy 1:1

49e minuut.
Fuscão rent richting de bal. Fuscão geeft de bal voor. Klungelig pakt Lust de bal. Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru draait met de bal, schiet en ... Meyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Kalbermatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbermatten geeft een lange en hoge pass. Bucătaru kopt de bal weg. Coyopay rent richting de bal. Coyopay draait met de bal, schiet en ... Meyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Luis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hrůza komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda begaat een overtreding. Hauri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šiška komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lust geeft een hoge lob. Buitenspel voor Rusiecki. Goede buitenspelval van de verdediging. Janczarek neemt vlug de vrije trap. Coyopay is nu in balbezit. Coyopay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ardemani rent richting de bal. Ardemani geeft de bal voor. Coyopay rent richting de bal. Coyopay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fuscão is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zepeda met de inworp. Fuscão geeft een lange en hoge pass. Coyopay springt en kopt de bal. Meyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Szmidt kopt de bal weg. Hauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri passt de bal in één keer door. Garlet rent richting de bal. Garlet draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Janczarek geeft een hoge lob. Coyopay rent richting de bal. Šiška rent richting de bal. Šiška schiet op doel. Meyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - FC Zawodowi Amatorzy 2:1

77e minuut.
Šiška bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiška geeft een hoge lob. Koman rent richting de bal. Coyopay onderschept slim de pass. Coyopay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - FC Zawodowi Amatorzy 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demoney 34%, FC Zawodowi Amatorzy 66%.
Demoney - FC Zawodowi Amatorzy 3:1