Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corleone73 RKS Rakowek
5 Tactiek 2
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
61.5 gemiddelde waardering 65.5
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
outstanding Verdedigen very good


7e minuut.
Oprişan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puerto kopt de bal weg. Przywara speelt de bal door. Iversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iversen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - RKS Rakowek 0:1

13e minuut.
Del Santi met een harde bal richting middenveld. Jonne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudyn begaat een overtreding. Jonne moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jonne kan niet meer verder spelen. López Muñiz komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Rajamäki passt de bal in één keer door. Przywara is nu in balbezit. Przywara speelt de bal door. Iversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iversen schiet op doel. Del Santi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ferenc onderschept slim de pass. Nadide is nu in balbezit. Nadide met een sublieme pass. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Iversen kopt de bal weg. Alexa heeft problemen om de bal te vangen. Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško schiet op doel. Del Santi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - RKS Rakowek 0:2

26e minuut.
van der Velde passt de bal zonder na te denken. Puerto geeft de bal voor. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide geeft een lange en hoge pass. Pelegrino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Przywara onderschept slim de pass. Przywara geeft de bal voor. Klungelig pakt Alexa de bal. Leško is nu in balbezit. Leško haalt uit met een fantastische trap. Del Santi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 57%, RKS Rakowek 43%.
Corleone73 - RKS Rakowek 0:2

48e minuut.
Oprişan is nu in balbezit. Oprişan geeft de bal voor. van der Velde rent richting de bal. van der Velde schiet op doel. Grozăvescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Alexa probeert naar een medespeler te passen. Nadide rent richting de bal. Nadide passt de bal met de wreef. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gaudyn verovert de bal door een tackle van achteren. van der Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velde met een sublieme pass. Iacovetti rent richting de bal. Iacovetti haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pelegrino is nu in balbezit. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - RKS Rakowek 1:2

83e minuut.
Daar is Oprişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welsch rent richting de bal. Welsch geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kuśmierski de bal onder controle te krijgen. Iversen kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Przywara met een sublieme pass. Welsch rent richting de bal. Welsch met een sublieme pass. Rajamäki rent richting de bal. Rajamäki geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - RKS Rakowek 1:3

86e minuut.
Inworp. Rajamäki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Muñiz rent richting de bal. Leško onderschept slim de pass. Leško draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Leško rent richting de bal. Alexa begaat een overtreding. Leško is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rajamäki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Welsch kopt de bal weg. Klungelig pakt Oprişan de bal. Iversen rent richting de bal. Iversen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - RKS Rakowek 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 55%, RKS Rakowek 45%.
Corleone73 - RKS Rakowek 1:4