Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rakowek Corleone73
2 Tactiek 11
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 6
66.2 gemiddelde waardering 58.6
formidabel Schieten solide
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Welsch met een snelle inworp. Przywara is nu in balbezit. López Muñiz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. López Muñiz krijgt een gele kaart. Przywara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Przywara neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Jonne probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Corleone73 1:0

9e minuut.
Welsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Welsch passt de bal met de wreef. Grabski met een sublieme pass. Leško is nu in balbezit. Leško schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Przywara passt de bal met de wreef. Welsch geeft de bal voor. Puerto rent richting de bal. Leško onderschept slim de pass. Leško haalt uit met een fantastische trap. Del Santi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
López Muñiz probeert naar een medespeler te passen. Nadide is nu in balbezit. Nadide passt de bal zonder na te denken. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Przywara probeert naar een medespeler te passen. Welsch is nu in balbezit. Welsch geeft een hoge lob. Neneman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Corleone73 2:0

19e minuut.
Holmes Otero speelt de bal door. Grabski probeert naar een medespeler te passen. Welsch speelt de bal door. Neneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Neneman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Del Santi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Welsch geeft een lange en hoge pass. Neneman kopt de bal weg. López Muñiz probeert de bal aan de voet te houden. Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Welsch rent richting de bal. Welsch passt de bal zonder na te denken. Grabski rent richting de bal. Grabski geeft een lange en hoge pass. Leško springt en kopt de bal. Del Santi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Przywara speelt de bal door. Welsch probeert naar een medespeler te passen. Grabski met een sublieme pass. Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Puerto rent richting de bal. Neneman is nu in balbezit. Puerto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Puerto moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Puerto schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Welsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Welsch met een sublieme pass. Leško is nu in balbezit. Leško haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Corleone73 3:0

41e minuut.
Daar is Oprişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welsch is nu in balbezit. Welsch geeft de bal voor. Neneman rent richting de bal. Neneman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leško maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 26%, Corleone73 74%.
RKS Rakowek - Corleone73 3:0

46e minuut.
Piva de Toledo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Nikić geeft een hoge lob. Neneman kopt de bal weg. Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško draait met de bal, schiet en ... Del Santi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Corleone73 4:0

51e minuut.
Leško is nu in balbezit. Leško passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Neneman de bal onder controle te krijgen. Leško is nu in balbezit. Leško schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Corleone73 5:0

57e minuut.
Piva de Toledo rent richting de bal. Piva de Toledo probeert naar een medespeler te passen. Iacovetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Corleone73 5:1

59e minuut.
Przywara is nu in balbezit. Przywara probeert naar een medespeler te passen. Welsch speelt de bal door. Leško rent richting de bal. Grabski geeft de bal voor. Del Santi bokst de bal weg. Neneman probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Corleone73 6:1

74e minuut.
Grabski rent richting de bal. Grabski probeert naar een medespeler te passen. Przywara met een sublieme pass. Neneman rent richting de bal. Neneman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Przywara controleert de bal met de borst. Przywara met een sublieme pass. Welsch probeert naar een medespeler te passen. Neneman is nu in balbezit. Neneman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Nadide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadide passt de bal zonder na te denken. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Corleone73 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 27%, Corleone73 73%.
RKS Rakowek - Corleone73 6:2