Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corleone73 Gdyńska Arka
5 Tactiek 5-3-2_hold
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.8 gemiddelde waardering 69
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Guinet passt de bal met de wreef. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan speelt de bal door. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Del Santi bokst de bal weg. Jánosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa is nu in balbezit. Jánosy onderschept slim de pass. Jánosy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Gdyńska Arka 0:1

13e minuut.
Stan rent richting de bal. Stan passt de bal in één keer door. Guinet probeert naar een medespeler te passen. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
van der Velde probeert naar een medespeler te passen. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide rent richting de bal. Nadide geeft een lange en hoge pass. Iacovetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corleone73 - Gdyńska Arka 1:1

17e minuut.
Velentzas rent richting de bal. Velentzas passt de bal in één keer door. Daar is Duanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iacovetti rent richting de bal. Nadide is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Gdyńska Arka 2:1

21e minuut.
Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan met een sublieme pass. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Del Santi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corleone73 - Gdyńska Arka 2:2

29e minuut.
Guinet rent richting de bal. Guinet passt de bal in één keer door. Stan is nu in balbezit. Stan geeft de bal voor. Szczodrowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Gdyńska Arka 2:3

32e minuut.
Jánosy passt de bal zonder na te denken. Bugaj met een sublieme pass. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan geeft een lange en hoge pass. Szczodrowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaj passt de bal zonder na te denken. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan geeft een lange en hoge pass. Szczodrowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Gdyńska Arka 2:4

43e minuut.
Klungelig pakt Piva de Toledo de bal. Piva de Toledo met een sublieme pass. Gülenyüz is nu in balbezit. Gülenyüz geeft een lange en hoge pass. Iacovetti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Gdyńska Arka 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 55%, Gdyńska Arka 45%.
Corleone73 - Gdyńska Arka 3:4

61e minuut.
Guinet geeft een lange en hoge pass. Puerto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Del Santi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Gdyńska Arka 3:5

73e minuut.
Inworp. Ciuciła komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kuśmierski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bugaj speelt de bal door. Guinet is nu in balbezit. Guinet geeft een lange en hoge pass. Ciuciła rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Gdyńska Arka 3:6

86e minuut.
van der Velde probeert naar een medespeler te passen. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide geeft de bal voor. Iacovetti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Gdyńska Arka 4:6

90e minuut.
Bugaj met een sublieme pass. Stan rent richting de bal. Stan geeft een hoge lob. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 58%, Gdyńska Arka 42%.
Corleone73 - Gdyńska Arka 4:6