Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdyńska Arka Corleone73
5-3-2_hold Tactiek 11
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
70 gemiddelde waardering 61.5
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Velentzas met een sublieme pass. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj passt de bal zonder na te denken. Burlan is nu in balbezit. Burlan schiet op doel. Del Santi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Corleone73 1:0

11e minuut.
Nadide verovert de bal door een tackle van achteren. Nadide met een sublieme pass. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide geeft de bal voor. Iacovetti springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Jánosy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jonne is nu in balbezit. Burlan verovert de bal door een tackle van achteren. Burlan geeft de bal voor. Szczodrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Santi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bugaj speelt de bal door. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa begaat een overtreding. Alexa krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Holmes Otero speelt de bal door. Iacovetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jánosy zijn tegenspeler op de grond. Jánosy krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Stan geeft een lange en hoge pass. Jonne kopt de bal weg. Jánosy met een sublieme pass. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan haalt uit met een fantastische trap. Del Santi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Jánosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánosy met een sublieme pass. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski schiet op doel. Del Santi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Corleone73 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 49%, Corleone73 51%.
Gdyńska Arka - Corleone73 2:0

46e minuut.
van der Velde met een snelle inworp. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj geeft een lange en hoge pass. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski schiet op doel. Del Santi bokst de bal weg. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Corleone73 3:0

58e minuut.
Inworp. Ciuciła komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Nadide speelt de bal door. Puerto rent richting de bal. Burlan onderschept slim de pass. Burlan haalt uit met een fantastische trap. Del Santi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Corleone73 4:0

66e minuut.
van der Velde kopt de bal weg. Kuśmierski is nu in balbezit. Szczodrowski onderschept slim de pass. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Corleone73 5:0

68e minuut.
Velentzas geeft een hoge lob. Alexa is nu in balbezit. Stan onderschept slim de pass. Stan speelt de bal door. Szczodrowski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Stan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bugaj rent richting de bal. Bugaj geeft de bal voor. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burlan is nu in balbezit. Burlan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Corleone73 6:0

76e minuut.
Nadide is nu in balbezit. Frakiewicz onderschept slim de pass. Frakiewicz met een sublieme pass. Burlan is nu in balbezit. Burlan haalt uit met een fantastische trap. Del Santi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Daar is Frakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelegrino is nu in balbezit. Frakiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Frakiewicz krijgt een gele kaart.

79e minuut.
López Muñiz met een sublieme pass. Nadide rent richting de bal. Nadide probeert naar een medespeler te passen. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ciuciła geeft de bal voor. Kuśmierski heeft problemen om de bal te vangen. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski schiet op doel. Del Santi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Corleone73 7:0

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alexa controleert de bal met de borst. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Del Santi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Nadide passt de bal in één keer door. Pelegrino rent richting de bal. Met opzet legt Rostowski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rostowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rostowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
Kuśmierski kopt de bal weg. Stan rent richting de bal. van der Velde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van der Velde krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 38%, Corleone73 62%.
Gdyńska Arka - Corleone73 7:0