Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zawodowi Amatorzy Illuminati Team
xyz Tactiek Z buta wjeżdża
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
59.8 gemiddelde waardering 66.8
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Lehtivuori passt de bal met de wreef. bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail passt de bal met de wreef. Michaud is nu in balbezit. Michaud schiet op doel. Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. bin Ismail neemt de hoekschop. Michaud krijgt zijn hoofd ertegen. Meyer bokst de bal weg.

10e minuut.
Lehtivuori rent richting de bal. Lehtivuori geeft een hoge lob. Luis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos onderschept slim de pass. Nikolopoulos schiet op doel. Meyer bokst de bal weg.

16e minuut.
Bačanić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niciński met een snelle inworp. Lehtivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtivuori geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hauri verovert de bal door een tackle van achteren. Hauri probeert naar een medespeler te passen. Pahlplatz speelt de bal door. Pechim is nu in balbezit. Pechim schiet op doel. Stich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Lehtivuori onderschept slim de pass. Lehtivuori probeert naar een medespeler te passen. bin Ismail met een sublieme pass. Michaud rent richting de bal. Michaud haalt uit met een fantastische trap. Meyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Ratajczak is nu in balbezit. Lehtivuori rent richting de bal. Lehtivuori passt de bal zonder na te denken. bin Ismail heeft problemen om de bal te vangen. bin Ismail geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Garlet kopt de bal weg. Klungelig pakt Bajek de bal. Pechim rent richting de bal. Garlet rent richting de bal. Garlet haalt uit met een fantastische trap. Stich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrůza komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Sergiejew passt de bal in één keer door. Serwach geeft de bal voor. bin Ismail met een sublieme pass. Michaud is nu in balbezit. Michaud haalt uit met een fantastische trap. Meyer bokst de bal weg.

35e minuut.
Aktaroğlu met een sublieme pass. bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail probeert naar een medespeler te passen. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lehtivuori speelt de bal door. bin Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ismail passt de bal zonder na te denken. Michaud rent richting de bal. Michaud schiet op doel. Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Nikolopoulos speelt de bal door. Lehtivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sergiejew. Lehtivuori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ratajczak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawodowi Amatorzy 71%, Illuminati Team 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zawodowi Amatorzy - Illuminati Team 0:0

46e minuut.
Sberviglieri komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Niciński rent richting de bal. Garlet onderschept slim de pass. Pahlplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlplatz geeft een hoge lob. Pechim springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lehtivuori met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Ismail de bal. bin Ismail passt de bal zonder na te denken. Michaud is nu in balbezit. Michaud draait met de bal, schiet en ... Meyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Michaud rent richting de bal. Koman verovert de bal door een tackle van achteren. Koman passt de bal in één keer door. Lehtivuori is nu in balbezit. Lehtivuori haalt uit met een fantastische trap. Meyer bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paganini komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bajek geeft een lange en hoge pass. Michaud kopt de bal weg. bin Ismail rent richting de bal. bin Ismail geeft een hoge lob. Nikolopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Illuminati Team 0:1

67e minuut.
Serwach maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. bin Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is bin Ismail, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Ismail geeft een hoge lob. Michaud maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lehtivuori passt de bal zonder na te denken. bin Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ismail geeft een hoge lob. Michaud maakt een snoekduik en kopt de bal. Meyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Illuminati Team 0:2

73e minuut.
Bajek geeft de bal voor. Niciński rent richting de bal. Niciński passt de bal met de wreef. Nikolopoulos rent richting de bal. Nikolopoulos schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Meyer trapt de bal weg. Burkhardt kopt de bal weg. Sberviglieri geeft de bal voor. Pechim rent richting de bal. Pechim schiet op doel. Stich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Lust onderschept slim de pass. Lust geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lehtivuori met een snelle inworp. bin Ismail geeft de bal voor. Meyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michaud rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dowbór passt de bal met de wreef. Sberviglieri geeft de bal voor. Pechim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechim schiet op doel. Stich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Illuminati Team 1:2

84e minuut.
Koman is nu in balbezit. Koman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lehtivuori met een snelle inworp. bin Ismail geeft een hoge lob. Meyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
bin Ismail probeert naar een medespeler te passen. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sberviglieri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Michaud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nikolopoulos neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawodowi Amatorzy 61%, Illuminati Team 39%.
FC Zawodowi Amatorzy - Illuminati Team 1:2