Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
::: Viking Football Club ::: Demoney
Go-go Tactiek szA2bla
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
65.8 gemiddelde waardering 66.2
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Zhenyu passt de bal in één keer door. Codrescu is nu in balbezit. Zepeda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zepeda krijgt een gele kaart. Codrescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Codrescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Evtuhov is nu in balbezit. Fuscão verovert de bal door een tackle van achteren. Fuscão passt de bal in één keer door. Ardemani geeft een lange en hoge pass. Coyopay krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ardemani geeft een lange en hoge pass. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogosavljević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bogosavljević krijgt een gele kaart. Bucătaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fuscão komt bij de bal en schiet. Cojocaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Demoney 0:1

30e minuut.
Kurpiewski kopt de bal weg. Coyopay rent richting de bal. Zhenyu begaat een overtreding. Coyopay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fuscão neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ardemani rent richting de bal. Ardemani speelt de bal door. Fuscão met een sublieme pass. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru draait met de bal, schiet en ... Cojocaru bokst de bal weg.

39e minuut.
Bogosavljević rent richting de bal. Bogosavljević passt de bal zonder na te denken. Daar is Kurpiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ure kopt de bal weg. Ardemani heeft problemen om de bal te vangen. Ardemani met een sublieme pass. Klungelig pakt Coyopay de bal. Coyopay draait met de bal, schiet en ... Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Klungelig pakt Ardemani de bal. Ardemani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Granat de bal. Coyopay bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyopay draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 65%, Demoney 35%.
::: Viking Football Club ::: - Demoney 0:1

50e minuut.
Ure rent richting de bal. Evtuhov verovert de bal door een tackle van achteren. Evtuhov probeert naar een medespeler te passen. Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeda draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Evtuhov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kurpiewski geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hudeda stond buitenspel. Kalbermatten neemt vlug de vrije trap. Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kalbermatten verovert de bal door een tackle van achteren. Kalbermatten geeft de bal voor. Coyopay rent richting de bal. Coyopay draait met de bal, schiet en ... Cojocaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Demoney 0:2

60e minuut.
Šiška komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kurpiewski geeft een lange en hoge pass. Hudeda rent richting de bal. Kalbermatten begaat een overtreding. Hudeda raakt geblesseerd tijdens het duel. Hudeda wilt de vrije trap nemen. Ivanschitz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 52%, Demoney 48%.
::: Viking Football Club ::: - Demoney 0:2