Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Illuminati Team Corleone73
Z buta wjeżdża Tactiek 11
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 12
65.3 gemiddelde waardering 60.4
formidable Schieten very good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide met een sublieme pass. Burkhardt rent richting de bal. Pelegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Lehtivuori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehtivuori passt de bal met de wreef. bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail geeft een hoge lob. Michaud maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Oprişan onderschept slim de pass. Oprişan geeft een lange en hoge pass. Iacovetti rent richting de bal. Iacovetti schiet op doel. Stich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Corleone73 0:1

40e minuut.
Niciński geeft een hoge lob. Alexa kopt de bal weg. Niciński is nu in balbezit. Niciński geeft de bal voor. Michaud krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Illuminati Team - Corleone73 1:1

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lehtivuori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Ismail geeft de bal voor. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illuminati Team 51%, Corleone73 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Illuminati Team - Corleone73 1:1

54e minuut.
bin Ismail raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fedak komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Nadide is nu in balbezit. Nadide speelt de bal door. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Corleone73 1:2

61e minuut.
Serwach is nu in balbezit. Pelegrino onderschept slim de pass. Pelegrino probeert naar een medespeler te passen. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide geeft een hoge lob. Stich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bajek onderschept slim de pass. van der Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velde passt de bal met de wreef. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino draait met de bal, schiet en ... Stich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
López Muñiz geeft een hoge lob. Iacovetti kopt de bal weg. van der Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velde geeft de bal voor. Pelegrino krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
van der Velde is nu in balbezit. Bajek onderschept slim de pass. Oprişan speelt de bal door. Michaud is nu in balbezit. Michaud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Nadide met een snelle inworp. Gülenyüz is nu in balbezit. Gülenyüz passt de bal met de wreef. Nadide rent richting de bal. Nadide geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illuminati Team 53%, Corleone73 47%.
Illuminati Team - Corleone73 1:2